Gratis Interieuradvies? Onze stylisten ontwerpen een plan op maat | Mart

Interieuradvies

Interieuradvies bij Mart gaat om kwaliteit. Of je nu nieuwe meubelen wilt, een compleet nieuwe interieur of een nieuwe eet-/woonkamer, Mart geeft je compleet interieuradvies.

Betrek een van onze interieurstylistes bij het ontwerp en maak van je huis een warm thuis! Tijdens ons interieuradvies staan jóuw wensen en ideeën centraal, waarbij we graag een plan op maat ontwerpen. Zo ben je met een paar eenvoudige stappen al een flink eind op weg naar je droominterieur!

Boek nu interieuradvies

Vul hieronder uw afspraakverzoek in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak te bevestigen. Interieuradvies begint bij Mart!

Boek je eigen interieurstylist

Hou je van landelijk wonen en is je interieur toe aan een update, maar weet je niet waar je moet beginnen? Zit je al jaren tegen dezelfde bank, spiegel of stoelen aan te kijken en wil je wel eens iets vernieuwend? Boek dan een gratis interieuradvies bij Mart. Wij helpen vrijblijvend om jouw persoonlijke smaak om te zetten in een passend interieur.

Onze interieur-specialisten houden niet van half werk. Wij adviseren dus altijd persoonlijk, volledig, zorgen voor inspiratie en geven tips & trucs over de perfecte inrichting.

Kom je van ver maar wil je wel gratis interieuradvies? Je kunt bij ons ook een gratis overnachting boeken inclusief interadvies in onze eigen Bed & Breakfast, via Slapen bij Mart. Tijdens een vrijblijvend advies over je interieur kijken wij naar je huidige meubelen, je wensen, maar ook de ruimte die beschikbaar is. Grote meubelen in een klein huis? Kleine meubelen in een groot huis? Mart onderzoekt welke stijl het best bij je past om een interieuradvies op maat te geven! Neem direct contact op met onze styling specialisten en geniet van een stijvol huis!