Winkel - Mart
Home / Winkel

Passie en creativiteit in Apeldoorn

Wat 40 jaar geleden begon is nu een bekende naam in de interieurwereld. Bij ons draait alles om enthousiasme, originaliteit en vakmanschap. Mart biedt gezellige en aantrekkelijke woonstijlen. Onze creatieve stylistes helpen om van elk huis een droomplek te maken. Ze staan klaar om je persoonlijk te adviseren en je te laten zien wat we allemaal aanbieden in een showroom van 2500 m2 vol met mooie interieurs.

“Verrast over hartelijk ontvangst” Beoordeling: 9.0 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Hebben al voor de tweede keer bij jullie gekocht en waren ook deze keer weer verrast over de ontvangst en de gezelligheid in jullie showroom. Wat we erg fijn vonden was het creatieve advies.”

 

Mooi wonen volgens stylist Margreet

Margreet is al ruim 35 jaar interieurstyliste. Schrijft al vele jaren interieurtips voor websites, interieur blogs e.d. Ze onderscheidt zich door haar inspirerende interieurs die vaak in het Mart Magazine gepubliceerd worden. Margreet geeft de voorkeur aan een mix van landelijk en strakke elementen in een interieur.

Favoriete stoffenmerken van Margreet zijn o.a.: Elitis, Nobilis, Ralph Lauren en Puylaerts. Verder ook de verf van Carte Colori.

Dromen waarmaken samen met stylist Willemieke

Willemieke versterkt al vele jaren het team van interieurstylisten. Ze is enthousiast over de stijl van Mart. Vol passie post ze bijna dagelijks interieurtips en sfeerfoto’s van Mart op social media. Haar schetsontwerpen en tekeningen zijn verrassend en origineel.

Favoriete merken van Willemieke zijn o.a. behang van Flamant, Elitis, Arte en de raambekleding van Indivipro.

Machiel, de stylist van de warme kleuren

Machiel werkt al bijna vanaf het eerste uur bij Mart. Hij kent onze terugkerende klanten als geen ander. Zijn kracht ligt in het creëren van warme en sfeervolle interieurs.

Favoriete stoffenmerken van Machiel zijn o.a.: Warwick, Keymer en Aristide. Verder ook de verven van Painting the Past.

Creatieve oplossingen met stylist Diberna

Diberna heeft als interieurstylist al veel mooie interieurs ontworpen. Ze houdt van verrassende kleurcombinaties. Haar interieurtekeningen zijn creatief.

Favoriete merken van Diberna zijn o.a.: stoffen van Romo, Designers Guild, Warwick. Verder de fraaie verlichting van Duran en Frezzoli.

2500 m²
wooninspiratie

Gratis
interieuradvies

Altijd 2 jaar
garantie

Gratis
bezorging

Blijf op de hoogte

Laat je e-mailadres achter en ontvang Nieuws, Stories en updates in je mailbox

Boek je interieuradvies

“Geweldig advies!
We zijn zó blij met de nieuwe meubels. Wat is het gaaf geworden! Margreet, ontzettend bedankt voor je geweldige adviezen. Beoordeling 8.8″

 

Boek een gratis interieuradvies! Onze enthousiaste Stylisten zitten klaar om je te helpen. Aan de hand van ons uitgebreide assortiment zoeken we samen met jou naar de juiste en mooiste oplossing!

 

 

Nu boeken

Vraag het online Mart magazine aan

Lees het Mart Magazine direct online.
Vraag hier de laatste editie aan en bekijk deze online.

Aanvragen