Schommelstoel - Mart's Blog - | Martkleppe.nl

Schommelstoel nieuwe stijl

schommelstoel

Of het nu op de veranda of in de babykamer is, een schommelstoel is altijd een prachtig en romantisch meubelstuk. Want wat is er nou lekkerder dan heerlijk schommelend tot rust komen! 

De schommelstoel is weer helemaal terug van weggeweest!

Grootmoeders schommelstoel doet tegenwoordig niet alleen meer dienst om in te breien. Verschillende designers hebben de schommelstoel een nieuw én hip uiterlijk gegeven. En niet voor niks. Want de schommelstoel staat voor nostalgie, rust en eenvoud. En dat is precies wat we nodig hebben in deze stressvolle tijd. 

Schommelstoel oud hout

Helemaal gaaf zijn de schommelstoelen nieuwe stijl, ontworpen door Piet Hein Eek. Het oude hout geeft de stoelen een stoere en tegelijkertijd eenvoudige uitstraling. Deze schommelstoel staat prachtig in een eenvoudig en stoer interieur. 

Schommelstoel oud hout Schommelstoel van hout

Landelijk brocante schommelstoel

Wie houdt van een romantische inrichting, komt ook helemaal aan zijn trekken. Geef de oude schommelstoel van je oma gewoon even een goede lik verf met een moderne krijtverf. Je zult zien dat die oude, muffe stoel weer helemaal in jouw mooie interieur past. 

Designschommelstoel 

Wie meer modern georiënteerd is, kan voor een mooie schommelstoel weer terecht bij de moderne interieurwinkel. De nieuwe designschommelstoelen zijn niet alleen heerlijk om in te zitten, maar ook nog eens een lust voor het oog. Het kuipje dat rust op een stalen constructie is bevestigd aan een houten schommelgedeelte, wat de stoel gelijk een natuurlijke touch geeft. 

Designschommelstoel Designschommelstoel

Reageer

 • Jamie
  6 september 2015

  Beautiful !

  Beantwoorden
 • Ellen Van Dooren
  9 april 2017

  Beste, Ik ben zelf op zoek naar een landelijke schommelstoel. Het dient echt om in te lezen en te ontspannen. Heb net ontdekt dat ik een chronische ziekte heb en dus meer moet genieten.. wil men eigen rustige plekje in huis maken. Kunnen jullie me helpen? Veel liefs Ellen

  Beantwoorden
 • Mart Redactie
  18 april 2017

  Dag Ellen,

  Helaas kunnen wij je niet helpen aan een landelijke schommelstoel. Hopelijk slaag je elders wel. Sterkte toegewenst !

  Beantwoorden
 • Jeroen bleus
  29 november 2017

  Beste

  Die landelijke brocante schommelstoel verkopen jullie deze ook?

  Mvg

  Bleus Jeroen

  Beantwoorden
 • Mart Redactie
  30 november 2017

  Goedemiddag Jeroen, wat een unieke exemplaren hè! Helaas verkopen we deze zelf niet, maar wanneer we een gaaf exemplaar tegenkomen, laten we het zeker weten!

  Beantwoorden