Oude bouwmaterialen - Mart
Home / Stories / Oude bouwmaterialen

Oude bouwmaterialen

Voor mij betekent landelijk wonen eenvoud. Puurheid in vorm, materiaal en kleur. Weg met die gladgestreken oppervlakten en glimmend nieuwe steentjes. Geef mij maar robuuste vormen, stoere materialen en ouderwetse basiskleuren.

Om die landelijke puurheid in je huis te brengen, heb je tijd nodig. Tijd om de juiste materialen en kleuren bij elkaar te scharrelen. Tijd om je smaak en stijl exact te bepalen, totdat je uiteindelijk een écht bevredigend resultaat hebt. En dat is soms lastig, want de verzameling van ideeën en materialen is een ware uitdaging. Maar met de juiste tips kom je elke keer een stukje verder.

Professioneel interieurplan

Laat voor je begint altijd eerst een goed en professioneel interieurplan maken. Dit plan vormt het uitgangspunt in je zoektocht naar de meubelen en materialen. De uitvoering van het plan, bepaalt uiteindelijk de sfeer van je woning. Zorg daarom dat het plan op een professionele en gedegen manier uitgedacht wordt. Zo heb je altijd een stevige basis voor de verdere indeling van je interieur. Maak nu een afspraak voor een gratis interieuradvies.

oude materialen

Oude bouwmaterialen

De puurheid van het landelijk leven kun je goed in je huis brengen door het gebruik van oude bouwmaterialen. Oude stenen, gebutst ijzer, versleten stenen geven je huis direct een doorleefde sfeer. Dus stap niet direct naar de plaatselijke doe-het-zelfzaak, maar neem rustig de tijd om de juiste materialen voor je huis uit te zoeken. En je zult zien dat het loont!

Oude materialen Oude materialen

Antieke schouw

Om de landelijke sfeer te krijgen kun je bijvoorbeeld kiezen voor een eenvoudige bank in stoer linnen in combinatie met een oud houten salontafel. Combineer dit met een authentieke schouw van gebruikte materialen en een pure kalkverf op de muren. Ben je al een tijd op zoek naar een authentieke schouw? Kijk dan eens op de website van Jan van Eijken bouwmaterialen. Dit bedrijf heeft ruime ervaring in het bouwen van authentieke schouwen van natuurlijke en gebruikte materialen.

Antieke schouw Antieke schouw

Louvredeuren

Naast een mooie antieke schouw kun je de sfeer compleet maken door de deur naar je badkamer of woonkamer te vervangen door een oude deur. Neem maar eens een kijkje op oudedeuren.nl. Je zult zien dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Zeker in combinatie met de andere meubelstukken, creëer je binnen no time een oud effect. Om je interieur helemaal af te maken, kun je op maat gezaagde oude louvredeuren in je raamkozijn bevestigen. Dit zorgt voor minder inkijk en geeft je huis die extra touch die jouw huis authentiek maakt.

Louvredeuren Louvredeuren

Succes!