Borden aan de muur - Mart
Home / Stories / Borden aan de muur

Borden aan de muur

Borden alleen om van te eten? Helemaal niet! Haal je mooiste borden uit de kast en geef ze een bijzonder plekje aan de muur. De borden staan extra leuk in de keuken of boven je eettafel. 

Kleurrijke collage

Kies een bij elkaar passende set of verzamel bijzondere exemplaren bij de kringloop. Voor eenheid kies je borden met eenzelfde vorm, formaat en kleur. Natuurlijk kun je ook kiezen voor je eigen kleurrijke collage. Kies dan een aantal verschillende kleurtjes of patronen en maak zo je eigen samenstelling.

borden aan de muur 

Borden aan de muur

Borden

Bordencompositie 

Een mooie compositie aan de muur maak je door de borden verspringend of op één lijn op te hangen. Wie van rust en eenheid in zijn interieur houdt, kan het best kiezen voor nette lijnen. Ben je lekker creatief ingesteld? Kies dan voor verschillende verspringende patronen. Leg de borden eerst op de grond, zodat je nog rustig kunt schuiven totdat de plaats van de borden je bevalt. Of trek je borden over op papier, knip uit en schuif hiermee totdat je de mooiste compositie hebt gevonden. Als je helemaal tevreden bent, hang je ze aan de muur, dat is eens wat anders dan een schilderij!

Borden aan de wand Borden aan de muur

Ideeën voor borden aan de wand

Je kunt overigens de leukste bordideeën opdoen op de website van Bord & Meer (bordenmeer.nl). Deze website verkoopt ook speciale bordophangsystemen, waarmee je het bord op een eenvoudige manier aan je wand bevestigt. Wil je jouw muur opfleuren met leuke kleurtinten, dan moet je zeker eens kijken naar de bordjes van Talloor. Uit een collectie van enkele honderden vintage borden stelt Hanne, de designer achter Talloor, mooie en originele muurcomposities samen die je kant-en-klaar kan kopen.

Borden aan de muur

Borden aan de muur