Winter inspiratie vind je bij Mart - Mart
LandingPage_herobanner_2560px

Winter inspiratie vind je bij Mart

Buiten is het koud en donker. Dé tijd om het binnen extra behaaglijk te maken. Terwijl de open haard knettert en de kaarsjes vrolijk branden, kom je al helemaal in de winter mood. Zoals je van ons gewend bent, toveren we onze winkel om in een sprookjesachtige sfeer.

Kom snel langs voor inspiratie én mooie kortingen tot 35%!

Maak nu een adviesafspraak

Interieurtip!

Sierkussens zijn in verschillende vormen en afmetingen te krijgen. Voor het creëren van een speels effect is het leuk om voor verschillende afmetingen en vormen te gaan. Kies voor een leuke print of kleur, zodat het je interieur een boost geeft. Ga voor een oneven aantal kussens, het heeft net iets meer karakter.

Gratis interieuradvies

Mart is gek op mooi wonen. Wij adviseren je daarom altijd persoonlijk, geven tips en zorgen voor veel inspiratie. Als we weten wat jouw specifieke woonwensen zijn, dan ontwerpen we graag een plan op maat. Zo ben je al snel op weg naar een droominterieur.

Maak nu een adviesafspraak!

Meer bekijken?
Kom naar de winkel

Real comfort, visual and physical, is vital to every room.

Mark Hampton

Afspraak maken?

Wij zijn trots op onze nieuwe stijlkamers en laten ze graag aan je zien. Onze stylisten helpen je graag met persoonlijk advies en nemen je mee in de wereld van interieur design.

Nieuwsgierig geworden naar meer? Maak vrijblijvend een adviesafspraak.

Vlijtseweg 206, 7317 AN Apeldoorn

Maandag t/m vrijdag: 9.30 – 17.30 uur
Zaterdag: 9.30 – 17.00 uur

Bekijk op 'Maps'