Mart Love - Mart
mart-love-1

Herken je dat? Je bent gek op mooi wonen en vindt het heerlijk om de woonbladen te lezen. Je kent de trends en weet welke sfeer jouw favoriet is. Je hebt duizend ideeën en maar één interieur. Hoe kom je tot een design dat 100% in balans is? Jij hebt de ruimte en wij de creativiteit. De stylisten van Mart weten precies wat bij jou past. Dat komt omdat we van dezelfde woonstijl houden als jij. Warm, sfeervol en helemaal van nu.

Gratis interieuradvies

De M factor

Mooi wonen met de hoofdletter M. De M factor noemen we dat. Op basis van jouw wensen ontwerpen en stylen we een woonruimte waar je trots op bent. Uit de ontelbare mogelijkheden qua trends, vormen kleuren en materialen creëren wij de juiste look & feel. Jouw look & feel.

Gratis interieuradvies

In onze showroom hebben we de juiste meubelen, decoratie en stofstalen al voor je klaarliggen. Is jouw interieur ook toe aan de M factor? Plan snel je gratis interieuradvies, want Mooi Wonen begint bij Mart.

Maak nu een adviesafspraak

Inspiratie nodig?
Welkom in onze winkel

Is jouw interieur ook toe aan de M factor?

Margreet, Interieurstyliste

Welkom bij Mart

De interieur specialisten van Mart helpen je graag met het ontwerpen en samenstellen van jouw droominterieur. Maak een afspraak of kom langs voor de nieuwste trends en inspiratie.

Vlijtseweg 206 | 7317 AN Apeldoorn

Maandag: 13.30 – 17.30 uur
Dinsdag – vrijdag: 9.30 – 17.30 uur
Zaterdag: 9.30 – 17.00 uur
Donderdag koopavond tot: 21.00 uur

Bekijk op 'Maps'