Statig wonen in stijlvol herenhuis - Mart
Home / Binnenkijkers / Statig wonen in stijlvol herenhuis

Statig wonen in stijlvol herenhuis

Statig wonen in stijlvol herenhuis

Brigitte en Roger zochten een huis op mooie locatie, niet te ver van de snelweg. “We zagen de tekeningen van dit nieuwe huis in Heemskerk, namen een optie en binnen een paar weken was het van ons.”

Het stel rijdt heel wat kilometers. Voor het werk, een bezoek aan familie of vrienden of om op zoek te gaan naar mooie items voor hun huis. “Ik zag in een woonblad een reportage waarvan de sfeer mij erg aansprak. Het bleek dat de bewoners geslaagd waren bij Mart Kleppe. We zijn in de auto gestapt en naar Apeldoorn gereden. Super, zoals we daar ontvangen en geholpen werden!”

Klik

“Margreet Kleppe maakte een prachtig interieurontwerp van onze nieuwe woning en vervolgens hebben we daar thuis nog wat aan gesleuteld. Weet je wat zo fijn was? Dat je iets in je hoofd hebt en dat de ander snapt wat je bedoelt. Er was echt een klik.”  

Frisse start

Zo’n beetje alles wat we zien in huis, blijkt nieuw te zijn. “Alleen de Biedermeierkast bij de eethoek en donkere sidetable in de woonkamer stonden in mijn vorige huis. Verder hebben we alles nieuw bij Mart gekocht. Dat is leuk hoor, zo’n frisse start!”