Perfecte match: nieuw huis, landelijk interieur - Mart
Home / Binnenkijkers / Perfecte match: nieuw huis, landelijk interieur

Perfecte match: nieuw huis, landelijk interieur

Perfecte match: nieuw huis, landelijk interieur

Laat Ariëtte nu net moeten werken op de dag dat de nieuwe meubels afgeleverd werden. Gelukkig maakte Arie van alles wat werd gebracht foto’s en WhatsAppte die naar z’n vrouw, zodat ze toch een beetje een idee kreeg van het nieuwe interieur.

In september 2012 kreeg het stel de sleutel van hun woning die zojuist was opgeleverd en in april 2013 stapten ze in het huwelijksbootje. In precies zeven maanden tijd maakten ze er hun droomhuis van met een landelijk tintje. “Eigenlijk wilde ik een oud huis, dat heeft van zichzelf al zo veel sfeer. Maar Arie is absoluut geen klusser, onze vaders hebben heel veel in dit huis gedaan, dus hebben we gekozen voor een compleet nieuwe huis.”

3D huis

Ze trouwden beiden vanuit hun ouderlijk huis. Dus, wat een feest, er moest een compleet nieuw interieur worden gekocht. Iets waar ze zeven maanden de tijd voor hadden, maar wat in een paar uur was geregeld. “We besloten op een zaterdagmiddag bij Mart Kleppe te gaan kijken en aan het eind van de middag hadden we zo’n beetje onze hele inrichting gekocht.” Het stel nam tijdens een tweede bezoek de tekeningen van hun huis mee zodat de ruimtes en maten ingevoerd konden worden in de computer en ze hun toekomstige woning ‘live’, in 3D op een groot scherm zagen.

Houten sidetable

Het bleek dat er genoeg ruimte was om het huis helemaal naar hun wens in te richten. Zo kwamen er een fijne bank, twee gecapitonneerde fauteuils, een witte stoel, een grote salontafel en twee smalle servieskasten. En er was ook nog plek voor die prachtige, houten sidetable achter de bank. “Een echte eyecatcher want die kun je ieder seizoen prachtig stylen!”