Jong en dynamisch - Mart
Home / Binnenkijkers / Jong en dynamisch

Jong en dynamisch

Jong en dynamisch

Ze vielen destijds voor de heerlijke boslucht die ze roken toen ze uit hun auto stapten, voor het prachtige perceel met z’n oude bomen en voor de fantastische bouwval die er op dat perceel stond. Het was precies wat Madeleine en Joost zochten. Een opknapper, die ze van A tot Z naar hun hand konden zetten.

Madeleine vertelt dat ze zo om de drie tot vier jaar van interieur wisselt. Meubels worden verkocht of krijgen bij vriendinnen een tweede leven. Wat accessoires betreft is ze eigenlijk continue bezig. Gedurende de verbouwing van hun nieuwe huis bedacht Madeleine al klussende hoe ze hun nieuwe huis zouden inrichten: het werd een gezellig interieur, maar…dat werd na een jaar al weer vernieuwd.

Geen banktypes

“Ik mistte iets, maar kon er mijn vinger niet op leggen. Ik ben vervolgens bij Mart Kleppe langs gegaan voor een advies. Margreet stelde voor om meer het karakter van het bos in huis te halen, onder andere door een groot karpet in de zithoek te leggen en een wand te behangen. En omdat Joost en ik geen ‘banktypes’ zijn, hebben we ook voor twee heerlijke, grote loveseats gekozen.”

Jong en dynamisch

Madeleine vertelt dat ze juist het spanningsveld van klassiek en modern heel erg aangenaam vindt en dat in de afgelopen jaren hun interieur steeds iets moderner is geworden. En dat juist de grotere items, zoals de lamp in de zithoek en de grote eettafel, zorgen voor ruimte en lucht. “En we zijn hippere elementen steeds meer gaan waarderen. We zijn immers nog jong en dynamisch, dat mag je best terug zien in het interieur.”