Gezocht/gevonden: droomboerderij op het platteland - Mart
Home / Binnenkijkers / Gezocht/gevonden: droomboerderij op het platteland

Gezocht/gevonden: droomboerderij op het platteland

Gezocht/gevonden: droomboerderij op het platteland

Machteld woonde in een prachtig huis in het Gooise Laren, maar verlangde terug naar haar geboortestreek, de Veluwe. Daar zocht en vond ze haar rietgedekte droomboerderij, aan de rand van Epe.

Ze verkocht haar huis in Laren en was inmiddels tot over haar oren verliefd geworden op deze boerderij. “Met dit huis in aantocht, besloot ik bij Mart langs te gaan. Eenmaal binnen: wow! Het voelde goed!” Ze ging na haar eerste bezoek nog een paar keer langs. “Ik wilde rustig rondkijken om me een voorstelling te kunnen maken hoe iets thuis staat. En daar kreeg ik alle kans voor.”

Rode kamer
Vervolgens ging ze met Margreet aan de slag. “Ik vertelde dat ik een rode kamer wilde. Margreet pakte de stalen van Carte Colori en bij het zien van de terra-kleur riep ik: stop! Dat is de kleur voor de woonkamer. Hij sluit schitterend aan bij de Zuid-Franse plavuizen, bij de meubels en bij de hele sfeer van het huis. Het is zo’n intense kleur. Ik word er warm en vrolijk van.”

Terug!
Hier woont een gelukkige vrouw. Terug in haar geboortestreek. “Ik hoop voor altijd. Met die gedachte heb ik deze boerderij ook gekocht. Laren paste bij mijn leven toen. Epe past bij wie ik nu ben.”