Familiehuis op Utrechtse heuvelrug - Mart
Home / Binnenkijkers / Familiehuis op Utrechtse heuvelrug

Familiehuis op Utrechtse heuvelrug

Familiehuis op Utrechtse heuvelrug

Het leven van Caroline in’t Veld en haar man Cees is op z’n minst avontuurlijk te noemen. Na jarenlang reizen en diverse woonjaren in de Antillen, strijkt het stel  neer in Nederland en vind na een paar jaar de woonplek van hun dromen, aan de rand van de Utrechtse heuvelrug.

“Dat is inmiddels 17 jaar geleden,” lacht Caroline (56). “Onze droom van toen is realiteit van nu. We hebben ons plekje hier helemaal gevonden en genieten volop van het buitenleven. Het huis voldoet nog steeds op alle fronten helemaal aan onze wensen. Er was echter één ding waar we niet meer helemaal tevreden over waren, en dat was de inrichting. Onze kinderen waren de deur uit, en dat betekende voor ons een andere richting in ons leven; en daar hoort een ander interieur bij.

Showroom Mart

In haar zoektocht door de woonbladen komt Caronline een advertentie van Mart tegen. Toen ik eenmaal bij Mart en Margreet in de showroom was geweest, was de keus snel gemaakt. Zij verkochten de stijl die helemaal bij ons paste. Bovendien ben ik door Margreet op een heel plezierige manier geadviseerd.”

Warme basiskleuren

Omdat Caroline en Cees echte levensgenieters zijn, is de inrichting aangepast aan gezelligheid en het familieleven. “De grote hoekbank is ideaal om een gezellige middag op door te brengen met de familie,” aldus Caroline. “Bovendien hebben we door de fluwelen stoeltjes en de lichtblauwe stoelen voldoende zitgelegenheid voor een hele groep. Om de inrichting zo knus mogelijk te maken, hebben we gekozen voor warme basiskleuren in onze woonkamer. De combinatie van de houten vloer met de donkerbruine tint op de wanden en de donkere gordijnen, geven de kamer een warme en gezellige uitstraling. De warme lichte bank, de bruinfluwelen stoelen en de natuurlijke materialen zijn prachtig gecombineerd met wat meer kleurrijke accessoires, zoals de kussens en de kaarsenstandaards.”

Dierbare herinneringen

Naast de nieuwe items hebben ook dierbare herinneringen uit het verleden hebben een plekje gekregen. “Juist deze herinneringen geven je interieur een eigen en persoonlijke uitstraling. Zo hebben we op onze reizen verschillende souvenirs meegenomen, die onlosmakelijk verbonden zijn met ons leven. Deze souvenirs zijn prachtig geintegreerd in ons nieuwe interieur. Op die manier is er een interieur ontstaan dat perfect bij ons past.”