Binnenkijken bij Iris en Arno - Mart
Home / Binnenkijkers / Binnenkijken bij Iris en Arno

Binnenkijken bij Iris en Arno

Binnenkijken bij Iris en Arno

Alles gestript
Het stel kocht de woning onder voorbehoud, ze wilden zeker weten dat ze mochten verbouwen, en toen de gemeente groen licht gaf werd de koopakte ondertekend. “We hebben de hele woning gestript en bijna alles vernieuwd. Toen het einde van de verbouwperiode in zicht kwam, zijn we ons gaan oriënteren op het interieur.”

Uitdaging
En dat werd nog een hele uitdaging. Want Arno houdt van een landelijke stijl terwijl Iris wat moderner wel kan waarderen. Ze vertelt dat ze talloze woonbladen heeft doorgespit en Arno en zij heel wat woonwinkels hebben bezocht. “En op een gegeven moment kwamen we bij Mart Kleppe terecht. Wat mij daar aansprak waren de sfeervol ingerichte kamers, van modern tot landelijk-klassiek en alles daar tussenin. Dus Arno en ik, met onze verschillende smaken, voelden ons daar beide thuis.”

Compromis
Het interieur in hun nieuwe huis noemt Iris een goed geslaagd compromis van modern en landelijk. “We zijn samen met Margreet door de showroom gelopen, vertelt wat wij voor ogen hadden en zij heeft interieurontwerp voor ons gemaakt.” Opvallend zijn de lavendelkleurige bankjes in de keuken. Helemaal super vindt Iris ze! “De projectstof en kleur maken ze lekker hip en het krijgt iets klassieks door de gecapitonneerde rugleuning. Dat pas weer meer bij Arno. We hadden ook voor grijs kunnen kiezen, maar dan speel je zo op safe. Toen de bankjes eenmaal stonden én we van alle kanten complimenten kregen, wisten we dat het een geslaagde combinatie was.”