Als gerenommeerde interieurstylist gaan we natuurlijk voor topkwaliteit. Deze eis stellen we niet alleen aan onszelf, maar ook aan onze producten. Daarom kiezen we alleen maar voor het neusje van de zalm. Eén van onze nieuwste aanwinsten zijn de Castle Stones, een unieke handgemaakte kwaliteitssteen met een historische uitstraling. Meer weten over Castle Stones? Dan zit je hier op de juiste plek!

Castle Stones

De door kunstenaar Maurits Simonette ontwikkelde Castle Stones, zijn handgemaakte reproducties van originele exemplaren van antieke marmer- en kalksteentegels afkomstig uit historische Vlaamse, Franse en Italiaanse herenhuizen, villa’s, kastelen, kloosters en kerken. Hierdoor heeft elke steen zijn eigen unieke ontwerp en uitstraling.

Monumentale panden – Kasteel stenen

Omdat de Castle Stones extreem licht en dun (tussen 6 mm en 8 mm) zijn, kunnen ze in elk huis gebruikt worden. Dit geldt ook voor woningen die onder monumentenzorg staan. Alle tegels en stenen van Castle Stones zijn gemakkelijk te onderhouden en door en door kleurvast. Omdat alles met de hand gemaakt wordt, is elk gelegd oppervlak uniek.

Model en kleur van Castle Stones

Castle Stones zijn in drie verschillende modellen en in acht kleuren met telkens drie kleurschakeringen verkrijgbaar. Het kleurengamma gaat van lichtbeige tot donkergrijs. De authentieke historische uitstraling is te combineren met elk interieur.

“Alle tegels en stenen van Castle Stones zijn gemakkelijk te onderhouden en door en door kleurvast”

castle-stones-vloeren-bricks

Waaltjes

Er zijn diverse soorten Castle Stones verkrijgbaar. De Castle Stones Bricks (Waaltjes) zijn reproducties van oude Engelse en Nederlandse bakstenen, ook wel Waaltjes genaamd. Deze prachtige reproducties zijn opgebouwd uit verscheidene materialen en daarna zorgvuldig met de hand geperst. Hierdoor ontstaat een steen die voor het oog niet te onderscheiden is van de antieke variant. De steen is dan ook uitermate geschikt voor entreehallen, toiletruimtes, open haarden en wijnkelders. Deze steen is geheel bovenaan de pagina afgebeeld.

Loft en Dalle stenen

Naast de bricks zijn er de Castle Stones Loft en Dalle stenen. Deze stenen zijn originele replica’s van historische kerk- en kasteelvloeren. De stenen kunnen als vloer- en wandstenen gebruikt worden. Bovendien zijn ze geschikt voor toiletruimtes en voor vloeren met vloerverwarming. Bekijk al onze producten of vraag om interieuradvies bij de Interieurstilist van Apeldoorn!

Indicatie prijzen Castle Stones vloeren

Castle Stones vloeren kosten gemiddeld € 140,- per M2.

“Unieke handgemaakte kwaliteitssteen vloeren met een historische uitstraling”

castle-stones-vloeren-extreem-licht

Wil u meer meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen?  Lees meer over Castle Stones in ons magazine en laat u inspireren door Mart.

Of kom genieten van een lekker bakje koffie terwijl u de collectie Castle Stones vloeren bekijkt in onze showroom. Bekijk route.