interieurstyliste-margreetMargreet is al ruim 25 jaar interieurstyliste. Schrijft al vele jaren interieurtips voor websites, interieur blogs e.d. Ze onderscheid zich door haar inspirerende interieurs die vaak in het Mart Magazine gepubliceerd worden. Margreet geeft de voorkeur aan een mix van landelijk en strakke elementen in een interieur.
interieurstyliste-adrieAdrie heeft een eigen onderneming, Dutch Silk. En is met name gericht op de interieurbranche. Wordt tot over de landsgrenzen gevraagd om haar inspirerende stylingadviezen. Denkt al meer dan 15 jaar mee met Mart.
interieurstyliste-jolandaJolanda adviseert en verkoopt al 20 jaar vol enthousiasme de stijl van Mart. Haar favoriete woonstijl is een combinatie van oud hout, linnen stoffen en brocante aangevuld met wat strakke elementen.
martk3035_annemetteAnne-Mette is actief freelance journalist en huisvrouw. Ze schrijft teksten voor woonblogs, woonwebsites, het Mart Magazine enz. Ze laat, samen met haar man,  de komende tijd een nieuw huis bouwen. Ze schrijft op een originele wijze over haar ervaringen en haar zoektocht naar meubels e.d.
martk3035_afbeeldingenblog_willemiekeWillemieke versterkt sinds kort het team van stylisten. Ze is enthousiast over de stijl van Mart. Haar schetsontwerpen en tekeningen zijn verrassend en origineel.
martk3035_afbeeldingenblog_wilmaWilma is freeance redacteur. Zij schrijft voor diverse woon-, mode- en lifestylebladen, waaronder het Mart Magazine. Ze maakt binnenkijkreportages, shoppingroutes, interviewt ontwerpers en BN’ers en bezoekt interieurbeurzen om op de hoogte blijven van de laatste trends. Ze blogt voor Mart over alles wat ze mee maakt tijdens haar werk, geeft tips en schrijft over haar eigen ‘interieur- en woonervaringen’ in haar ruim 100 jaar oude huis, waarin ze samen met haar man, twee zoontjes, hond en poes woont.