Dromen onder fris beddengoed - Mart
Home / Stories / Dromen onder fris beddengoed

Dromen onder fris beddengoed

Om de lente te vieren, heb ik weer eens een grondige voorjaarsschoonmaak ingepland.

Tijdens deze schoonmaak zet ik alle ramen wijd open en ga ik het huis van boven tot onder na op stof, ik vervang de winterplanten voor mooie zomerbloeiers, haal de donkere kleden, kussens en grijs gekleurde accessoires weg en vervang alle dekbedden voor mooie zomer-achtige exemplaren. Mijn manier om de zomer helemaal in huis te halen.

En wat is er fijner om na zo’n lange en intensieve schoonmaakdag weg te kruipen onder een heerlijk verkoelend dekbed. De knisperende dekens, en de geur van ‘buiten’ en de lente-achtige uitstraling zijn voor mij een heerlijke introductie op een nacht vol heerlijke dromen. Geniet alvast mee en doe inspiratie op met mijn lentedekbedden top 5!

BEDDENGOED

beddengoed

Wit brocante dekbed

Een echte nummer 1 op de lijst van lente-dekbedden is voor mij dit witte brocante dekbed. De stoere frisheid in combinatie met de fijne structuur in het dekbedovertrek zorgen dat je niet alleen een zomers, maar ook een chic gevoel krijgt. De roezels om de kussenslopen zijn lekker romantisch en vrouwelijk. Iets wat zeker in een slaapkamer mag.

beddengoed

Stijlvol en licht

Heerlijk, zo’n frisse, witte slaapkamer. Dit stijlvolle witte dekbedovertrek Amelie van Ariadne at Home laat zien dat de lente nu echt gekomen is. De lichte brocante accessoires zorgen ervoor dat je je direct thuis voelt in deze slaapkamer. Kortom, een dekbed om direct onder weg te kruipen.

fris beddengoed

Stoer in de lente

Altijd een leuke oplossing; een eenvoudig wit dekbed waarover een grijze plaid heen is gedrapeerd. Het witte dekbed geeft je slaapkamer een frisse, lente-achtige uitstlraing, terwijl de grijze plaid zorgt voor de warme touch. Gaaf idee; zet een grote, uitgebloeide berenklauw in een grote vaas naast je bed. De fijne structuur van de takjes steekt prachtig af tegen een effen geverfde wand. Eenvoudig, natuurlijk en natuurlijk met ‘the touch of spring’.

ariadne at home

Romantisch beddengoed

Dit prachtige lente-dekbed van Ariadne at Home past in elke slaapkamer. De witte ondergrond zorgt dat de gekleurde vlinders en roodroze zomerbloemen extra goed uitkomen. Van dit dekbed krijg je een vrolijk zomergevoel.  

(Bronnen achtereenvolgend: maisonbelleepoque.nl, rivieramaison.nl, welke.nl, voor-thuis.nl, fleaingfrance, ariadneathome.nl)