Outdoor living - Mart
Home / Stories / Outdoor living

Outdoor living

Ik ben gek op het buitenleven. Altijd al geweest. Ik herinner me niet anders, dan dat ik als kind (in een overall) naar buiten rende, zodra ik kon. Ik bouwde eindeloos hutten, ving graag vissen, en bouwde mijn eigen kampvuur. Dat duurde totdat ik ongeveer twaalf was. Vanaf die tijd drongen vriendinnen, muziek, school en natuurlijk vriendjes mijn leven binnen, zodat ik het buitenleven vergat. Toch is dat vuurtje altijd blijven branden. Nu ik volwassen ben, verlang ik soms meer dan ooit terug naar dat ongecompliceerde en ongedwongen buitenleven. Op zo’n moment trek ik het liefst mijn laarzen aan en ga eropuit, het bos in, of maak ik een lange wandeling door de weilanden.

interieur-buitenleven-4

buitenleven-2

Avontuurlijk buitenleven

In mijn vakanties is het niet anders. Natuurlijk hou ik als rechtgeaarde vrouw behoorlijk van de zon. Maar zodra ik de kans krijg, kies ik toch voor een vakantie waarin avontuur en buitenleven vooropstaan. En wat is er dan gaver dan dat te doen in een auto die het buitenleven van top tot teen vertegenwoordigt: de Landrover Defender. Of je nu kiest voor een ruige survivaltocht door de Ardennen, voor zalm vissen in Zweden of gewoon voor een paar dagen in de stoere beukenbossen in nationaal park Müritz, Oost-Duitsland, het wordt allemaal compleet met een volledig uitgeruste Landrover Defender. Denk je in; een slaapplek op het dak, eenvoudig keukengerei en wat pannetjes in de achterbak, een paar klapstoeltjes en wat dekens om te picknicken en jouw buitenvakantie is helemaal compleet.

avontuurlijk-buitenleven-3

En dan jouw interieur…

Natuurlijk vertel ik dit niet omdat ik zo dol op auto’s ben. Maar het is de sfeer die me zo aanspreekt. Het is net als met je interieur. Jouw interieur straalt uit wie je bent en wat je leuk vindt. Zo vind je de sfeer van het buitenleven ook onmiskenbaar in mijn interieur terug. Oud houten krukjes, stoere linnen stoffen, gebreide kleden, veren in potjes, veel bloemen en hier en daar een decoratiestuk van bamboe. Je interieur ademt je lifestyle uit. Als je jezelf niet herkent in je interieur, is het tijd om je spullen eens goed onder de loep te nemen. Want wat is er prettiger dan thuiskomen in een omgeving, die jouw levensstijl uitademt. Dus de tip van de week: bekijk alle spullen om je heen nog eens goed; passen ze bij wie jij bent en wat jij mooi vindt? Zo niet, zet ze dan eens een tijdje in een doos, en ontdek of je ze mist. Als je ze na een jaar nog niet mist, is het misschien tijd om ze weg te doen, en je uitsluitend te omringen met spullen die je echt gelukkig maken.

outdoor-living-1

(Bronnen: foto 1: vtwonen.nl, foto 2: vtwonen.nl, foto 3: mommyliciousma.blogspot.nl, foto 4: necessaryindulgences.com, foto 5: collageoflife-henrqs.blogspot.nl)