Outdoor living - Mart
Home / Stories / Outdoor living

Outdoor living

Bron: hikingdream.com

Trek je laarzen maar aan, en haal je regenjas uit de kast. De herfst komt eraan. Een heerlijke tijd vol regenstormen, vallende bladeren en zo’n zware diepe grondlucht. Naar binnen? Helemaal niet. In deze prachtige tijd van het jaar, moet je juist lekker buiten zijn. Let’s go en laten we genieten van outdoor living!

Zodra het buiten koud wordt, zijn we normaal gesproken gewend ons holletje op te zoeken. Lekker behaaglijk binnen bij een warme haard, kaarsjes aan, weggestopt onder een dekentje. Best logisch natuurlijk. Maar deze keer gaan we het anders doen. Wat we namelijk vaak niet weten, is dat we dan de schoonheid van één van de mooiste seizoenen van het jaar missen. Want juist de herfst is een jaargetijde dat je met volle teugen in je op moet nemen.

Outdoor living

Outdoor living betekent niets anders dan buiten leven. En buiten leven doe je niet alleen in de zomer. Want ook de herfst en winter zijn perfect geschikt voor een lekkere dag of zelfs week buiten. En een paar dagen een frisse neus, kan ontzettend verrassend zijn. Hoe je dat doet? Denk aan een herfstig kampeerweekend, of een flinke tocht met een Defender door een herfstig Schotland, waarbij je aan het eind van de dag eerst een flink opwarmvuur stookt en vervolgens wegkruipt in je daktent.

Mis geen moment van de herfst

Het voordeel van outdoor living is dat je geen moment van de herfst mist. Neem ’s ochtends maar eens een diepe teug adem, en je ruikt de herfst in al z’n rijkdom. De vochtige spinnenwebben tussen de struiken, de prachtige paddenstoelen, overvolle appelbomen en een overvloed aan bessen en noten. Dan wil je toch niks anders dan gewoon buiten zijn?

buiten-leven-herfst

Bron: bloglovin.com

Goed materiaal

Als je kiest voor een kampeervakantie in de herfst, is het natuurlijk wel belangrijk dat je je kleding en materiaal erop aanpast. Er is niks vervelender dan na een dag wandelen in een vochtige tent te kruipen. Met goed materiaal, en warme kleding voorkom je dat, en kun je met volle teugen van jouw herfst-kampeervakantie genieten.

Outdoor-living

Bron: kararosenlund.com

Steelbrothers

Wil jij de herfstwereld eens op een hele andere manier ontdekken? Huur dan een Landrover Defender. Met deze stoere wagen kom je in de meest afgelegen stukken bos en grasland. Je maakt gebruik van een zogenaamde Greenlane-route; een pijltjes- en bolletjesroute die speciaal is uitgezet voor deze terreinwagens. Waar de reis voor de normale auto ophoudt, gaat die van de Defender verder. Met Steelbrothers.nl kun je reizen maken door Schotland, de Pyreneeën, of Noorwegen. Maar je kunt ook kiezen voor een route dichterbij; in Duitsland lopen ook verschillende Greenlanes. Geïnteresseerd? Neem dan eens een kijkje op steel-brothers.nl.

Geniet lekker van de herfst