6 keer landelijk wonen - Mart
Home / Stories / 6 keer landelijk wonen

6 keer landelijk wonen

In elk landelijk interieur vind je een aantal vaste elementen terug. Zo draait het in elke landelijke inrichting vooral om pure materialen, pure kleuren en pure vormen..

Daarnaast zie je ook een aantal basiskleuren terugkomen; zoals grijstinten, taupe en diverse zandkleuren. Toch heeft elk landelijk interieur zijn eigen persoonlijke touch. En dat is maar gelukkig ook, want het zou anders maar een saaie boel worden.

Landelijke eenvoud

Landelijk staat gelijk aan eenvoud. De meeste landelijke interieurs zijn dan ook gebaseerd op een aantal vaste basiskleuren. Deze kleuren zijn eenvoudig, en ideaal te combineren. Natuurlijk is kleur ontzettend bepalend in een inrichting. Maar een interieur gaat pas echt leven door de meubelstukken en accessoires. Door het gebruik van ruwe materialen, zoals oud hout, het ruw geborstelde ijzer, het stoere linnen toe te voegen aan de eenvoudige basiskleuren, krijg je een authentieke, bijna rauwe uitstraling. En juist deze bijzondere uitstraling zorgt voor die warme sfeer die kenmerkend is voor landelijk wonen.

Landelijke eenvoud

Landelijk wonen

Landelijk eenvoud

Stoer landelijk

Het unieke aan landelijk is dat het niet per se mooi hoeft te zijn. De natuurlijke vormen en authentieke kleuren en pure materialen spreken helemaal voor zich. En dat zie je direct terug in dit interieur. Door de bijzondere samenstelling van materialen straalt deze keuken een robuuste degelijkheid uit. De bijzondere combinatie van beton en oud hout benadrukken de pure robuustheid van deze keuken. Deze prachtige combinatie kun je terug laten komen in allerlei elementen. Denk bijvoorbeeld maar aan je badkamer; een stoer bad, muren in betonkleur en een eenvoudig houten krukje voor de accessoires.

Stoer landelijk

Verrassend landelijk

Voor mensen die denken dat landelijk saai is; niets is minder waar. Zeker omdat je de landelijke stijl verrassend kunt combineren met andere stijlinvloeden.

Deze bijzondere inrichting bewijst dat landelijk prima samengaat met de lichte Zweedse interieurstijl. Het oud houten trapje combineert prachtig met de moderne grafische print van de zwart-witte accessoires. De combinatie van deze verschillende stijlen brengt direct beweging in het interieur. Zo blijft je interieur altijd verrassend. Want een voorspelbaar interieur, dat is pas écht saai.

Landelijk

Kleurrijk landelijk

Die Scandinaviërs weten wel wat mooi is. Dat bewijst dit Noorse stilleven. De bijzondere kleurenmix en natuurlijke accessoires zorgen voor een sfeervolle, bijna kerstachtige uitstraling. Natuurlijk kun jij deze stijl ook realiseren in je interieur. Combineer een helderwitte basis met verschillende accessoires in appeltjesrood. Zorg daarnaast voor een aantal typisch natuurlijke accessoires, zoals geweitjes, lichte plaids van schapenwol en houtblokken. Juist door die natuurlijke elementen houd je de uitstraling van je helderwitte ondergrond warm en sfeervol.

Landelijk wonen

Kleurijk landelijk

Strak landelijk

Landelijk en strak gaat prima samen. Dat bewijst dit interieur. De strakke lijsten en het bed combineren prachtig met de authentieke houten vloer, de houtblokken en de oud houten bakken. Een bijzonder stijlvol voorbeeld van een modern interieur met typisch landelijke invloeden.

landelijk strak

Romantisch landelijk

Wie dol is op accessoires, zal zich helemaal thuis voelen in dit romantisch landelijke interieur. Een inrichting waarin een hoofdrol is weggelegd voor brocante, ruches en gehaakte plaids. Het lichte blauw in combinatie met wit geeft dit interieur een frisse en uitnodigende look. Kortom, een interieur om helemaal in weg te kruipen. 

Romantische landelijk 

Romantische