Landelijke kruiklampen - Mart
Home / Stories / Landelijke kruiklampen

Landelijke kruiklampen

Helemaal hip; de kruiklamp. En dat is niet zo gek. Want deze lamp heeft een authentieke, stoere uitstraling en past prima in elk interieur. De meeste kruiklampen worden gemaakt van originele oude waterpotten. Elke lamp is daardoor uniek door zijn kleur, grootte en vorm. Het ruwe uiterlijk geeft de lamp een robuuste en pure uitstraling. Kruiklampen staan prachtig in zowel een landelijke, een sober chique of een brocante inrichting.

TEST

Authentieke kruiklamp

Voor een echte kruiklamp heb je dus ook een authentieke waterpot nodig. En die liggen niet voor het oprapen. Een echte kruiklamp is dus vrij zeldzaam. Gelukkig zijn er verschillende winkels en fabrieken die de kruiken verzamelen en er de prachtigste lampen van maken. De kruiken komen uit diverse landen en zijn handgemaakt, waardoor elke kruik uniek is in zijn soort. Een prachtige eyecatcher in je interieur dus!

Gecapitonneerde haardstoel

Ga je voor een gedurfd interieur? Combineer dan robuuste en oude materialen, zoals een kruiklamp, met gewaagde meubelcombinaties. Denk daarbij aan een gecapitonneerde haardstoel in een paarse fluweelstof. Een prachtige combinatie, die je huiskamer direct een warme en kleurrijke uitstraling geeft.