Lampenkap op maat - Mart
Home / Stories / Lampenkap op maat

Lampenkap op maat

Wie op zoek is naar een perfect passende lampenkap, moet vaak behoorlijk zoeken. Winkel in, winkel uit. Te grote kap, te kleine voet, te veel details of de kleur is het net niet helemaal. Om je deze lastige en intensieve zoektocht te besparen, heeft het merk Duran een oplossing bedacht. Want bij Duran maken ze simpelweg exact wat je mooi vindt. 

Handgemaakte lampenkappen

Duran is een Nederlands merk, met inmiddels internationale allure. De collectie is volledig handgemaakt op bestelling. Bij Duran werken professionele interieurontwerpers. Zij dragen zorg voor de vervaardiging van de verschillende modellen lampenkappen. Of het nu gaat om een grote lampenkap voor boven je eettafel of een klein kapje voor een schemerlampje. Duran levert zo’n honderd verschillende kleuren, materialen en exclusieve stoffen. Van prachtige satijnen en fluwelen stoffen tot katoen en krokodillenleer. Duran past elk gewenst detail toe op je lampenkap. Zelfs wanneer je de stof zelf aanlevert. Zo past een kap van Duran altijd perfect in je interieur. 

Blue Nature

Duran werkt veel samen met het merk Blue Nature. Dit Franse merk levert lampenvoeten van natuurlijk oud hout. Door de combinatie van een luxe en kwalitatief hoogstaande kap met een stoere en robuuste voet, wordt een Duran-lamp een echte eyecatcher in elk interieur. 

lampenkap

Duran lampenkap