Krukje hier, krukje daar - Mart
Home / Stories / Krukje hier, krukje daar

Krukje hier, krukje daar

 

Zeg nou zelf, een krukje past altijd wel in huis. Naast je bed, in de woonkamer als extra zitplekje of gewoon omdat het zo gezellig staat. Kortom, een krukje is altijd een leuke aanvulling op je woonruimte.

Krukjes zijn er in allerlei soorten en maten; van een oud houten of bamboe exemplaar tot een stoere gebreide variant, van een vintage stalen keukenkruk tot een lekkere juten poef. Het bijzondere van krukjes is dat ze in nagenoeg elk interieur passen. Soms als heerlijk zitplekje, of gewoon als extra tafeltje. In deze blog laat ik je verschillende voorbeelden zien hoe jij met een krukje je interieur nog knusser kunt maken. Enjoy!

 

Decoratie

Een krukje hoeft niet altijd functioneel te zijn. Het kan ook gewoon een gezellig extraatje zijn voor je interieur. Dit krukje lijkt een beetje verloren voor de kast te staan. Toch maakt juist dit krukje het beeld helemaal compleet. En heb je toch even een bijzettafel nodig, of mis je nog een stoel aan tafel: pak dan gewoon het krukje er even bij.

 

Aan tafel

Een huis vol gasten is natuurlijk altijd gezellig. Maar soms zijn er dan net te weinig zitplaatsen. De oplossing? Een krukje. Makkelijk te verslepen en altijd genoeg plek om gezellig aan te schuiven. Gasten zijn altijd welkom!

 

Als nachtkastje

Heerlijk, ’s avonds lekker met je boek in bed. Maar waar laat je het, als je even genoeg gelezen hebt? Juist, op het krukje naast je bed. Natuurlijk kun je ook kiezen voor zo’n knus nachtkastje. Maar een krukje staat minstens zo gezellig.

Salontafel? Helemaal niet nodig!

Vind jij een salontafel te groot of simpelweg niet mooi? Dan kan een krukje de oplossing bieden. Eenvoudig, klein en bovendien lekker functioneel. Zet er een naast de bank of zet er een aantal bij elkaar op het kleed bij je bank. Zo heb je een leuk alternatief voor een salontafel en heb je ook nog eens extra ruimte om je koffiekopje op te zetten.

Woonkamer landelijk interieur

 

In de badkamer

Met je boek in bad is natuurlijk een heerlijk ontspanmomentje. Maar tijdens het haren wassen, kan dat boek net even lastig zijn. Een krukje naast je bad is daarom altijd handig. En mooi meegenomen: het staat nog leuk ook!

 

Lekker voetenbankje

Na een lange dag is het heerlijk om je in je luie stoel te nestelen en je voeten even omhoog te leggen. Zo’n krukje kan dan ideaal als voetenbankje functioneren. Leg er een dik kussen op en voilà, laat die voeten maar eens lekker uitrusten!