Interieurtip: Maak je eigen fotowand - Mart
Home / Stories / Interieurtip: Maak je eigen fotowand

Interieurtip: Maak je eigen fotowand

Ik dacht altijd dat foto’s in je interieur een beetje ‘uit’ waren. Een beetje ouderwets. Tot ik stuitte op een website van een jong en creatief fotogenie…

“Never lose an opportunity to see anything beautyful”

De foto’s die zij maakt zijn zo indringend, zo mooi en vol van emotie dat ik bijna ontroerd raak als ik ernaar kijk. De details zijn perfect, het licht magnifiek en de sfeer adembenemend. Foto’s die je interieur dé persoonlijke en tegelijkertijd hippe boost kunnen geven, die het soms nodig heeft. 

Fotowand 

Ja, Suegraphy.nl, is het helemaal voor mij. Of het nou gaat om een  gave loveshoot, een gekke of bijzondere gezinsfoto of een authentieke weddingreportage. Maak van de mooiste exemplaren met wat oude schilderijlijstjes een gave fotowand in je hal. Zo maak je van die foto in je interieur niet meer een simpel familiekiekje, maar een designaccessoire van formaat. Want ik kan je verzekeren; deze foto’s zijn het waard om opgehangen te worden!

Extra tip: Superstoer voor op de jongenskamer; laat een stoere foto van je zoon afdrukken op zeildoek in frame. Zo maak je zijn slaapkamer ook echt ‘zijn’ eigen plekje.