Wil jij een vrijblijvende herfst check-up? - Mart
Home / Stories / Wil jij een vrijblijvende herfst check-up?

Wil jij een vrijblijvende herfst check-up?

Hoe gaat dat, zo’n interieuradvies?

Stap 1: Boek je persoonlijk interieuradviseur!

En, al een datum geprikt? Onze interieurstylisten vinden het namelijk ontzettend leuk als jullie langskomen om jullie interieurwensen en -ideeën door te spreken. We beginnen altijd met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek vraagt de interieurstylist hoe jullie leven eruitziet en wat jullie mooi vinden. Zo leert de stylist jullie wat beter kennen en weet ze precies welke interieurstijl bij jullie past.
Tip: Neem alvast een schets of bouwtekening mee van je huis. Zo kunnen we alvast meedenken in het bouwkundig proces of je voorzien van praktische tips en tools.

Stap 2: Samen de showroom in!

Na de eerste kennismaking gaan we samen de showroom in op zoek naar de meubelen die bij jullie passen. Ook leggen we je verschillende kleurstellingen voor en geven we uitleg over de verschillende stoffen en leersoorten die er zijn. Aan de hand van al jullie input, gaan we aan de slag met een interieurtekening die jullie kan helpen bij de inrichting van jullie huis. Zo laten we je zien wat er allemaal mogelijk is met jouw interieur.

Stap 3: Aan de slag!

Nu je samen de meubelen, kleuren en stofsoorten hebt doorgesproken, gaan we aan de slag met de muren. Samen met de interieurstylist bepaal je de wandkleur voor de kamers in je huis. Kies je voor een stoere krijt- of kalkverf of toch liever voor behang? De stylist adviseert welke kleur en welke materiaalsoort het best bij jouw interieur passen. En natuurlijk ook wat het meest praktisch is in jouw specifieke situatie.

Stap 4: De afwerking

Als laatste kunnen we ook nog aan de slag met de raambekleding. Kies je voor gordijnen van authentieke robuuste stoffen, stijlvolle voile, velours en linnen? Of ga je misschien voor de shutters of vouwgordijnen? Gelukkig hoef je deze keuzes niet allemaal alleen te maken. Aan de hand van je plan en overige meubelen, kan de interieurstylist een snelle selectie maken van de stoffen en materialen die het best aansluiten bij jouw interieur.

Ben je er klaar voor? Maak dan nu een afspraak