Eetkamertafels om op te eten - Mart
Home / Stories / Eetkamertafels om op te eten

Eetkamertafels om op te eten

Onze eetkamertafel is hét centrale punt in huis. Hier worden spelletjes gespeeld, huiswerk gemaakt, gekleurd, geknipt, gepuzzeld en natuurlijk ook gegeten. Een eetkamertafel moet daarom niet alleen mooi, maar ook heel erg praktisch zijn. 

En vooral lekker groot. Want die uitgestalde kleurpotloden, de boerderij van lego met toebehoren en de appels voor de appelmoes van mama, hebben nu eenmaal ruimte nodig.  

Eetkamertafel-Steigerhout-Witte-Poten
Stoere landelijke eetkamertafel

Hou je van stoer? Dan is een landelijke eetkamertafel van steigerhout helemaal jouw ding. Ook prachtig te combineren met een moderne strakke keuken. Wil je het liever iets zachter? Dan kun je ook het blad alleen van steigerhout laten maken. De robuuste planken zorgen voor een stoer effect, terwijl je het onderstel strak en wit houdt.

Houten-eettafel

Ronde tafel

Een ronde tafel zorgt voor veel gezelligheid. Alle gasten of familieleden kunnen elkaar allemaal goed aankijken. Dat zorgt voor veel extra gezelligheid, omdat iedereen de gesprekken goed kan volgen. Er zijn veel mooie ronde eettafels verkrijgbaar. Vaak een beetje met een brocante uitstraling. Leuk idee om een oude, ronde eettafel van de kringloop te schilderen met een stoere kalkverf. Maakt je landelijke stijl gelijk een beetje romantisch. 

Strak-witte-eetkamertafel

Strakke witte eetkamertafel

Hou je van neutrale kleuren? Kies dan voor strak en wit. Deze tafel kun je prachtig combineren met stoelen in verschillende kleur en vorm. Je kunt ook eenvoudig een speels effect toevoegen door een grote bos wilde bloemen op je tafel te zetten.

Maatwerk-Eetkamertafel-hout

Maatwerk

Past jouw eettafel net niet helemaal goed in de ruimte? Of heb je een gekke hoek in de kamer waardoor geen enkele tafel eigenlijk goed past? Zit je dus met je handen in het haar over hoe je jouw droom van een eettafel gaat verwezenlijken? Aarzel niet en creëer jouw eigen eettafel die perfect in jouw huis past! Er zijn diverse bedrijven die maatwerk verzorgen.