Decoreer je wand met zwart-witfoto’s - Mart
Home / Stories / Decoreer je wand met zwart-witfoto’s

Decoreer je wand met zwart-witfoto’s

Je mooiste foto’s verdienen een goed zichtbare plek. Aan de wand, los tegen de muur of in een creatieve lijst op tafel. Voor een strak, en tegelijkertijd nostalgisch effect, gebruik je gewoon zwart-witfoto’s. 

Lekker groot

Hou je van groot, groter, grootst? Maak dan een afdruk van plint tot plafond. In zwart-wit natuurlijk. Een echte eyecatcher in je interieur. Om het rustig te houden, moet je geen al te druk beeld nemen. Kies voor een eenvoudige, rustieke voorstelling. Is een kleine moeite, met een groots effect.

Washi-decoratie-foto-zwart-wit

Zwart-wit op de muur

Mag het bij jou wel lekker creatief zijn? Kies dan twee mooie zwart-witfoto’s uit je eigen collectie of gewoon uit een tijdschrift. Plak ze met spuitlijm of dubbelzijdig tape op de muur en geef ze een lijst van washi tape, een decoratieve tape van rijstpapier. Deze tape is weer makkelijk te verwijderen. Door de kleurige tape krijg je direct een speels effect.

Trap-opgang-foto-zwart-wit-decoratie

Zwart-wit langs de trap

Hou je van chic? Decoreer dan de wand langs de trap met strakke zwarte lijsten. Je kunt de lijsten vullen met oude foto’s of creatieve afbeeldingen. Zo blijft het elke keer een feest om naar boven te lopen.

Fotos-op-MDF-zwart-wit

Foto’s op mdf

Natuurlijk wil je je familie altijd in the picture hebben. Geef je mooiste familiemomenten dan ook een goed zichtbare plek. Door delen mdf op elkaar te lijmen, van één tot vier lagen dik, maak je er een speels geheel van. Plak hier de foto’s of de plaatjes op en geef de zijkanten dezelfde kleur als de muur. Voilà, jouw eigen muur met herinneringen.

Fotoschilderij

Op internet zijn talloze prachtige foto’s te vinden. Ideaal om te gebruiken voor jouw fotowand. Van portretten tot architectuur en landschap. Juist de combinatie van de verschillende thema’s maakt jouw fotowand lekker spannend. Hier en daar wat gekleurd beeld of een gekke foto. Plak de prints op een dunne plaat van triplex en je hebt een zelfontworpen fotoschilderij.

Naar het basisidee van VT Wonen