De vijf meest vrouwelijke werkplekken - Mart
Home / Stories / De vijf meest vrouwelijke werkplekken

De vijf meest vrouwelijke werkplekken

Misschien zit je dagelijks op kantoor, of heb je de luxe positie vanuit huis te kunnen werken. 

Maar waar je werkplek zich ook bevindt, er is één ding dat altijd opvalt aan een vrouwelijke werkplek: In tegenstelling tot de meeste mannen, hebben wij zelfs tijdens ons werk gezelligheid nodig. Een knusse werkplek, waar we ons prettig voelen, zorgt ervoor dat ons arbeidsethos met sprongen vooruit gaat. Om je te voorzien van een flinke dosis nieuwe inspiratie, vind je hieronder vijf typisch vrouwelijke werkplekken. Werkplekken die mij in elk geval weer nieuwe energie geven om flink aan de slag te gaan.

werkplekken

Glossy look

Ok, ik geef het toe. Roze is en blijft toch de meest vrouwelijke kleur. De zachte en poederachtige uitstraling van deze kleur geeft elke werkplek direct een vrouwelijke touch. Combineer het met enkele gouden accessoires en je krijgt zelfs een beetje glossy look.

vrouwelijke werkplekken

Lekker roze

Een opgeruimde én gezellige werkplek vind je hier. De drie lijstjes direct naast en de goudgekleurde letters boven het bureau, zorgen voor een strakke en toch kleurrijke uitstraling. Met de speciale opbergruimte boven de werkplek kun je de kamer toch lekker opgeruimd houden. Ook hier zie je weer verschillende goudkleurige items gecombineerd met roze. Wil je een kleurrijke werkplek? Zorg dan dat je één sprekende hoofdkleur uitkiest. Gebruik daarnaast alleen enkele zachte kleuren. Zo houd je je werkplek rustig en overzichtelijk, terwijl het toch een kleurrijk geheel lijkt.

werkplekken

Zachte pasteltinten

Hou je toch meer van een zachte uitstraling? Kies dan voor pastelkleuren. Lichtroze, zachtblauw en pastelgroen zijn een prachtige match voor een vrouwelijke werkruimte. Bloemen geven de ruimte overigens ook direct een female touch. Kies voor bloemen in de kleuren van je kamer en de accessoires. Zo creëer je een prachtige eenheid.

thuis werkplek

Vrouwelijke accessoires

Een vrouwelijke werkruimte kenmerkt zich vaak door mooie accessoires. Zorg dat je de accessoires bij elkaar legt en niet verspreid over je werkruimte. Wanneer je overal accessoires neerlegt, krijgt de kamer al snel een onrustige uitstraling, terwijl je werkruimte juist rustig wilt houden. Wil je nog iets leuks aan de muur? Kies dan voor kleurige linten om wat kaarten in de kleur van je kamer op te hangen.

werkplek

(Bronnen achtereenvolgend: Justdandy.org, Appartmenttherapy.com, Go4prophotos.com, Caseemarie.com, Adoremagazine.com, Camillestyle.com)