Creëer je eigen werkplek - Mart
Home / Stories / Creëer je eigen werkplek

Creëer je eigen werkplek

Werken vanuit huis wordt steeds normaler. Even ’s ochtends een paar uurtjes bikkelen om vervolgens na de file naar kantoor te rijden. Scheelt een hoop tijd en frustratie…

Toch vraagt het ook wat verandering in huis; want voor thuiswerken heb je nou eenmaal een mooie en handig ingerichte werkplek nodig. Een rustige ruimte waar je alle tijd hebt om je nieuwste ideeën en grootste opdrachten uit te werken.

Home office 

Je kunt natuurlijk kiezen voor een apart kantoor. Maar er zijn veel meer mogelijkheden. Wat denk je van een werkplek in de woonkamer of keuken? Je moet natuurlijk wel ordelijk zijn, maar het is een stuk gezelliger dan alleen op je kamer zitten. En wat ruimte betreft, daar is een handige oplossing voor: de echte Mart label home office. Een eigen werkplek, geïntegreerd in een prachtige op maat gemaakte wandkast in de woonkamer. Zo heb je altijd je administratieve rompslomp bij de hand en werk je in een stijlvolle omgeving. Dus geen lelijke computerkast meer, maar een mooi, gedegen systeem met een prachtige landelijke uitstraling. Bovendien neemt de home office minimale ruimte in beslag. De werkplek past perfect in het nieuwe werken, waarin leven, wonen en werken allemaal plaats hebben vanuit huis.  

landelijke werkplek

Inrichten op jouw manier!

Je kunt de home office helemaal op je eigen manier inrichten. Met planken, deurtjes en schappen op de plekken die jij het handigst vindt. En wil je het helemaal stoer maken, dan zet je er een decoratief houten laddertje tegenaan. Zo zorg je dat je werkplek in landelijke stijl comfortabel en tegelijkertijd stijlvol is. 

landelijke werkplek

Painting the Pastkleuren

Naast de persoonlijk aangepaste inrichting, kun je ook zelf de kleur van de kast uitkiezen. Met de natuurlijk vergrijsde tinten van Painting the Past krijgt jouw kast een stoere, moderne uitstraling, die perfect aansluit bij een landelijk interieur. Maak er een persoonlijke plek van door de kast in te richten met kunst en leuke items waar je zelf van houdt. Zo voel je je optimaal op je gemak, en presteer je het best. 

landelijke werkplek