Blij met het bloemenabonnement - Mart
Home / Stories / Blij met het bloemenabonnement

Blij met het bloemenabonnement

Ik heb iets nieuws ontdekt. Iets wat mij zo enthousiast heeft gemaakt dat ik het even met jullie wil delen. Ik heb namelijk sinds kort een bloemen-abonnement.

Ja, je hoort het goed. Net zoals je een abonnement op de bibliotheek, een tijdschrift of (voor de biologisch voedselliefhebbers onder ons) zelfs een abonnement op een maaltijdbox kunt hebben, is er ook het bloemenabonnement.

Bloemen abonnement

Bloemen

BLOOMON

Ik kwam het bloemenabonnement voor het eerst tegen toen ik via Lef, een woonwinkel, een paar kapstokjes in gewei-vorm van het merk HK Living bestelde. In de verpakking vond ik een kaart van het merk BLOOMON, waarop een paar prachtige veldboeketten stonden. Stel je daarbij geen standaard opgevouwen boeketje voor of een paar bij elkaar geraapte takken, maar een waardig gestileerd veldboeket, vers van het land, waar de kleuren naadloos op elkaar aansluiten en er geen enkele bloem verkeerd staat.

BLOOMON

Stylist Anton van Duijn

Verder las ik in de kaart hoe ik wekelijks of tweewekelijks een boeket kon ontvangen, uiteraard tegen betaling, zonder dat ik er wat voor hoefde te doen. Daarbij kon ik kiezen uit drie formaten, in drie verschillende prijscategorieën. De bossen zijn elke week samengesteld door de kundige hand van Anton van Duijn, finalist Hollands Beste Bloemstylist. Kortom, je bent (twee)wekelijks verzekerd van een prachtig stijlvol veldboeket, dat keurig bij je thuis wordt afgeleverd. Dus, geen bezoekjes meer aan een knorrige bloemist, of eindeloos gepieker over de kleurencombinatie van het nieuwe boeket voor die week. Maar elke twee weken een vriendelijke bloemist aan de deur, die de nieuwste creatie van de heer Van Duijn langsbrengt. Wat wil een bloemenliefhebber als ik nog meer?

Styliste Anton van Duijn

Flexibel abonnement

Nog een ding: ik hou er persoonlijk niet van om ergens aan vast te zitten voor een bepaalde tijd. Daarom is flexibiliteit voor mij belangrijk.

Met BLOOMON ben je verzekerd van die flexibiliteit. Via je persoonlijke account kun je het abonnement altijd wijzigen, pauzeren of opzeggen. Dus ben je op vakantie, of wil je een bos extra bloemen ontvangen, dan pas je dat binnen enkele tellen online aan.

bloemen abonnement

SMS met bezorgtijd

Een dag voor de bezorgdatum, ontvang je een sms, waarop het tijdstip staat waarop de bloemen bezorgd worden. Erg handig, omdat ik vaak van huis ben, en het liefst precies wil weten wanneer ze komen bezorgen. Ben ik onverhoopt niet thuis? Dan is dat ook geen probleem. De bezorger brengt de bloemen dan in een emmer bij de buren en brengt jou per sms op de hoogte waar je bloemen te vinden zijn.

O ja, nog één grappig detail; bij elke bos ontvang je een kaartje met een uitleg over elke bloemsoort die in je boeket te vinden is. Leuk om samen met de kinderen te bespreken.

Dus ben je net als ik dol op bloemen, en wil je altijd verzekerd zijn van een kakelverse bos in huis? Kijk dan eens op Bloomon.nl. Wie weet is het iets voor jou.

(Bronnen: bloomon.nl, showhome.nl)