Badkamergeluk - Mart
Home / Stories / Badkamergeluk

Badkamergeluk

Hoofdfoto: Tierlantijn.net

Klein badkamergeluk

I love it; na een dag hard werken, of huishoudklusjes doen helemaal tot rust komen in een heerlijk warm bad. Je weet wel, zo één met een hele toren schuim erbovenop. Zeepje erbij, lekkere rugborstel, en badderen maar.

De woonkamer is toch wel de plek waar je interieur het meest tot zijn recht moet komen. Hier ontspan je, eet je, geniet je samen met je gezinnetje en ontvang je je gasten. Toch mag de badkamer niet vergeten worden. Reken maar eens uit hoe vaak je in de badkamer te vinden bent; even naar het toilet, tanden poetsen, opmaken, douchen en natuurlijk lekker in bad. Zo breng je heel wat meer uurtjes door in deze ruimte dan je ooit dacht.

Geluk zit in een klein hoekje

Ok, het is een lastige. Een badkamer stylen gaat niet zo een, twee, drie. Hoewel, denk je eens in. Even een klein hoekje maken, met een houten tafeltje, een mandje en wat zeepblokken is zo gedaan. Of wat dacht je van de handdoeken oprollen in plaats van opvouwen; simpel, maar helemaal stylish!

FOTO: thegiftsoflife

Hamamdoeken

Heb je er ooit over gedacht om je handdoeken te vervangen door echte hamamdoeken?
Ze drogen makkelijk, zijn multifunctioneel en ook nog eens ontzettend mooi, zoals je ziet op de hoofdfoto die gemaakt is door de webshop Tierlantijn. Ik ben zelf helemaal dol op de hamamdoeken van Ottomania. Neem maar eens een kijkje op de website Ottomania.nl, en ontdek of hamamdoeken ook helemaal in jouw straatje, o nee badkamer natuurlijk, passen.

Rieten manden

Altijd mooi; een paar eenvoudige rieten manden in je badkamer. Ideaal te gebruiken als wasmand of opbergmand voor je toiletrollen. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om gelijk te gaan voor een exemplaar van Bloomingville. Maar kijk nog even verder rond. Ik vond nagenoeg dezelfde gewoon bij de Kwantum. Twee keer zo goedkoop. Snuffelen waard dus.
Extra tip; hang een van je hamamdoeken over de rand van de mand. Je zult zien hoe gaaf dat staat.

FOTO: lovewarriors.se

Mooie stukken zeep

Je ziet ze regelmatig op Franse markten; van die kraampjes die prachtige handgemaakte stukken zeep verkopen. Deze stukken ruiken niet alleen heerlijk, maar zijn ook nog eens ideaal te gebruiken als decoratiemateriaal. Ga je dit jaar niet naar Frankrijk? Snuffel dan eens even rond op de website van Werfzeep.nl of de website Soap & Simplicity. Misschien zit er een stuk bij dat helemaal bij jouw badkamer past.

FOTO: interiorjunkie

Show your items

Ze zijn vooral functioneel, maar verdienen een ereplekje in je badkamer; je tubes en flesjes. Natuurlijk niet de ‘normale’ van de Kruitvat. Die zet je lekker in je badkamerkastje. Trakteer jezelf eens op een mooi set van de Rituals, of een setje van Zusss. Ze ruiken niet alleen lekker, maar staan ook nog eens prachtig op een plankje boven je bad. Aanrader dus!

Let’s rock with color

Last but not least; vergeet je badkamerwanden niet te pimpen. Is de basis van alles. Een eenvoudige kalkverf van Carte Colori doet wonderen. Vergeet er geen laagje bijenwas op te doen om de boel waterdicht te krijgen.

Geniet van je nieuwe badkamer.