Woontrend: koper - Mart's Blog - | Martkleppe.nl

Woontrend: koper

kandelaars-tinten1

Een van de meest overheersende trends in het interieur dit najaar zijn de koperen woonaccessoires. Je kunt geen woonblad openen of de koperkleuren vliegen je al om de oren.

En dat is niet zo gek. Want koper is een veelzijdig materiaal; het heeft een industriële en tegelijkertijd warme uitstraling, en het past in vrijwel elk interieur.

Koper heeft een stoere en industriële uitstraling. De warme tint laat zich prachtig combineren met rustieke, zachte basiskleuren en natuurlijke materialen. Hierdoor past de kleur ontzettend goed in elk interieur. Koper is een vrij sterk aanwezige trendkleur. Het is daarom vooral mooi om deze kleur terug te laten komen in de accessoires. Hou je van een beetje gek en wil je echt vol voor deze kleur gaan? Ook dat is geen probleem, want er zijn tegenwoordig zelfs koperkleurige meubels op verkrijgbaar.

Kussens

Je kiest voor koperen accessoires, maar je wilt dat het er niet te dik bovenop ligt; dan zijn deze kussens helemaal voor jou. De prachtige combinaties van koper met basiskleuren als wit, grijs en bruin geven je kamer direct een zachte, winterachtige uitstraling.

kussens koper

kopertinten

Manden

Handige én hippe opbergers; de koperkleurige draadmanden. Ideaal voor dat losliggende stapeltje tijdschriften of voor de rondslingerende shampooflessen in je badkamer. De warme koperkleur maakt van deze mand een echte eyecatcher.

kopertinten

Lampen

Toe aan een nieuwe blikvanger in je interieur? Deze koperlampen geven je interieur gelijk een warme en trendy uitstraling. Gaaf tegen een zwarte muur. Natuurlijk kan het ook wat minder extreem, zoals de lamp bij dit heerlijk zachte bed vol kussens.

Lampen koper lampen koper

Kandelaars

Laat die decembermaand maar komen. Met deze prachtige kandelaars ben jij helemaal klaar voor de donkere dagen. Het spiegelachtige effect van het koper laat het licht van de kaarsjes nog mooier stralen.

Koper

Dienbladen

Handig of stoer: dit koperen dienblad kun je inzetten als accessoire of gewoon als handig presenteerblaadje.

koper tinten

Meubels

Beetje overdone, maar wel heel erg leuk; een bed met een koperen frame. Natuurlijk is dit een typisch voorbeeld van het verregaande enthousiasme van interieurontwerpers. Maar alsnog erg grappig om naar te kijken.

(bronnen: 101 woonideeen, jouwwoonidee, leenbakker)

Reageer

 • Marianne Mullens
  3 november 2017

  Ben helemaal verliefd op de stapel koperkleurige kussens!! Ik wil heel graag het adres! Thanks Marianne

  Beantwoorden
 • Mart Redactie
  3 november 2017

  Ha Marianne, prachtig gezicht zo'n stapel koperkleurige kussens hè! En natuurlijk ook helemaal gaaf op een bank. Het goede nieuws is dat deze kussens gewoon bij ons verkrijgbaar zijn. Van effen tot kussens met een print in koperkleur; wij leveren het je graag! Zien we je binnenkort in de winkel?

  Beantwoorden
 • Ellen
  11 november 2017

  Goedemorgen,
  Wat een leuke koper kleurige kussen hebben jullie, wat kosten deze en kan je ze ook versturen?
  Hoor het graag,
  vriendelijke groeten
  Ellen

  Beantwoorden
 • Mart Redactie
  14 november 2017

  Goedemorgen Ellen, gaaf hè die koperkleurige kussens! Wat betreft de prijs: dit is afhankelijk van de stof en de maat. We hebben een ruim aanbod kussens van onze eigen stoffencollectie en we kunnen bijvoorbeeld ook kussens van Claudi voor u bestellen. Het is zeker mogelijk om de kussens te versturen, waarbij er 6,95 euro verzendkosten bijkomen. Doe gerust een belletje om je wensen en mogelijkheden te bespreken en natuurlijk vinden we het altijd leuk als je langskomt in onze winkel!

  Beantwoorden
 • Esther
  29 november 2017

  Practig die stapel koperen kussens. Zou erg graag de richtprijs willen weten per kussen.
  Bv de prijs van de bovenste 2 ofzo.
  Als het per maat verschilt dan graag de maat erbij en prijs.

  Beantwoorden
 • Mart Redactie
  1 december 2017

  Ha Esther, Zeker prachtig! Het is een stapel kussens van het merk Claudi en de prijzen variëren tussen de 55 en 80 euro. Kom ze gerust eens in het echt bekijken, helemaal leuk nu onze showroom weer helemaal in kerstsfeer is!

  Beantwoorden