Winterdagen must-haves - Mart
Home / Stories / Winterdagen must-haves

Winterdagen must-haves

Droom jij wel eens van een Noorse boshut met binnen een knapperend haardvuur en elandgeweien aan de muur?

Dan kun je je hart ophalen, want met alle mooie woonaccessoires die nu in de winkels te koop zijn, is het in de herfst en winter een feestje om thuis aan de slag te gaan en lekker lang binnen te zitten.

Ruige stoffen, aaibare plaids

Met stoere accessoires, zoals geweien, edelhertstangen, schitterende kussens met fotoprints van beren, uilen en rendieren en kaarshouders gemaakt van kleine berkenstammetjes creëer je als vanzelf een natuurlijke en stoere look in je huiskamer. Door lekkere ruige stoffen en natuurlijke materialen toe te passen en veel kaarsen, windlichten, stoere hanglampen en aaibare plaids te gebruiken, haal je als vanzelf het buitenleven naar binnen.

winterdagenmusthave

Chique luxe

Mag het allemaal iets minder stoer en ruig zijn van jou en wil je in de wintermaanden juist wat extra chique luxe? Een vrouwelijke touch pas je toe met bijvoorbeeld dat ene mooie zilveren loverkussentje voor op de bank, in de fauteuil of met nog een paar exemplaren op een stapeltje op de tafel. En een fijne veloursstof in bijvoorbeeld een paars of auberginekleurige accent geeft net even die catchy draai aan jouw winterhuis.

loverkussentjes

Mooimakers

In de winkels kun je op dit moment je hart ophalen aan de leukste accessoires voor in de woonkamer, keuken, bad- of slaapkamer. Want ook die laatste ruimtes kunnen zo af en toe wel een kleine metamorfose gebruiken, toch? En dat hoeft allemaal echt niet te veel te kosten, want met een paar nieuwe mooimakers voor je huis creëer je direct een compleet andere sfeertje.