Vijf vazen die een bloemetje verdienen - Mart
Home / Stories / Vijf vazen die een bloemetje verdienen

Vijf vazen die een bloemetje verdienen

Het is een beetje een ondergeschoven kindje binnen de interieurwereld; maar een bijzondere vaas kan je interieur volledig oppeppen. Daarom in deze blog vijf bijzondere vazen die een bloemetje verdienen.

Stepsvaas

Deze Steps vaas van Pols Potten vind ik dus echt té gek. De bijzondere vorm maakt het een echte blikvanger. Denk er een enorme bos bloemen in en je wordt al blij bijvoorbaat. De vazen van Pols Potten zijn trouwens sowieso allemaal te gek. Dus als je nog iets moois of bijzonders zoekt, kijk dan absoluut even op deze website.

Vaas met rondingen

Deze toffe Bloomingville vaas valt direct op door zijn warme uitstraling. Het warmbruine glas past echt in elke woonstijl. Of je nu van strak houdt, of je huis liever wat Bohemien inricht, deze vaas is sowieso een eyecatcher.

Dora Maar vaas

Je ziet ze tegenwoordig steeds meer: de face-vazen. Vazen in de vorm van een gezicht. Een bijzonder exemplaar is de Dora Maar vaas van Jonathan Adler. Deze vaas is geïnspireerd door de vrouw met dezelfde naam, die het meest bekend is om haar relatie met Pablo Picasso. Het is een ontzettend surrealistische ontwerp waarbij verschillende lichaamsdelen en gezichtsuitdrukkingen centraal staan. Gaaf, maar ook wel heel gedurfd.

Rijksmuseum vaas

Lekker gedurfd, deze prachtige Anouk Vogel vazen van &k Amsterdam. De illustraties op de vaas zijn geïnspireerd op schilderijen uit het rijksmuseum en passen perfect bij alle favorites onder de bloemen. maar ook zonder boeket is het een plaatje om te zien! Hebben!

Wonderbaarlijk Wonderable

Toegegeven, deze stijl moet bij je passen. Maar een kunstwerk is het wel, deze bijzondere vaas van het merk Pols Potten. Het uniek ontwerp is van Carla Peters, die de vaas de naam Wonderable heeft gegeven. Ondertussen is deze vaas wereldberoemd. De porseleinen figuurtjes op de vaas maken het een uniek geheel. Vanaf elke kant ziet de vaas er weer anders uit. Plaatje zeg ik.