De vijf mooiste stillevens uit onze binnenkijkers - Mart
Home / Stories / De vijf mooiste stillevens uit onze binnenkijkers
stilleven landelijk wonen

De vijf mooiste stillevens uit onze binnenkijkers

In de loop van de jaren hebben wij al in heel wat huizen binnen mogen kijken. En wat ons elke keer weer opviel, is hoe iedereen weer op zijn eigen manier van zijn huis een echt thuis weet te maken. Met unieke kleuren, meubelen, persoonlijke spulletjes en met de mooiste stillevens.

 

#1 Schildersleven in Budel

Weet je nog het verhaal van die kunstenares uit Budel? Nanouk Weijnen heet ze. Een unieke dame, die elk dier op een bijzondere manier op het doek weet te krijgen. Haar huis was een echt kunstenaarshuis; met overal schilderijen, verfvlekken op de vloer, gezellige hoekjes en vooral veel kwasten. Heerlijk om in rond te lopen. Grappig hoe een pot vol kwasten al een stilleven op zich kan zijn.

 

#2 Landelijk Liempde

In de oude woonboerderij in Liempde doet creatieve alleskunner Marianne er alles aan om haar huis zo gezellig mogelijk te krijgen. En dat lukt haar elke keer weer. Met haar vondsten op de brocantemarkten maakt ze inrichten elke keer weer een feestje!

 

#3 Kleurrijk Rockanje

In het kleurrijke familiehuis van Anne-Roos en Piet in Rockanje krijgen de decoratiehoekjes regelmatig een update. Een gezellige bos bloemen, een paar kaarsen of een mooie piece of art, maakt het prachtige interieur nog knusser en huiselijker.

 


#4 Oud advocatenkantoor in Rotterdam

Bij de familie Ilibe uit Rotterdam mag alles net wat anders; Opvallende kleuren als koper, zilver en goud worden niet geschuwd. Kitsch? Helemaal niet. Het mooie oude advocatenkantoor krijgt er juist een huiselijke, warme en tegelijkertijd luxueuze uitstraling van.

 

#5 Originele elementen met moderne items in Gouda

Bij Sylvie en Emiel kreeg interieurstyliste Margreet simpelweg de sleutel van het nieuwe huis, zodat ze, als alle spullen waren binnen waren, het huis in Gouda in kon gaan richten. Emiel: “Een week daarna arriveerden wij in ons nieuwe huis. Het was werkelijk prachtig! De werkkamer, met uitzicht op de gracht was sfeervol ingericht en de keuken helemaal in stijl aangekleed. Wat ons vooral aansprak was de bijzondere combinatie van originele elementen met moderne items. En dat zie je terug in het hele huis. Kortom, een huis zoals wij dat zelf ook zouden inrichten.”