Vier het najaar! - Mart
Home / Stories / Vier het najaar!

Vier het najaar!

Bron: theultralinx.com

Natuurlijk hadden jullie ook nog lang geen zin in de herfst of winter, we hebben immers nog nauwelijks een echte zomer gehad. Met een beetje geluk kunnen we ons verheugen op een fantastische nazomer en daar passen de kleuren van de herfst en winter ook prachtig bij! Wie al een beetje heeft rondgekeken in interieurwinkels zal hebben gezien dat daar niet stil wordt gezeten. Stijlkamers zijn klaargemaakt voor het komende seizoen, met nieuwe meubels, accessoires, verlichting én kleuren!

Petrol en aubergine

We kunnen ons de komende maanden verheugen op een scala aan tinten. Van gewaagde kleuren die je tegemoet spetteren tot hele natuurlijke, rustige tinten die als het ware opgaan in je huis. En wie eens iets anders wil maar niet direct het hele huis wil aanpakken, kan opgelucht adem halen want de trendkleuren van vorige seizoenen, zoals roze of koper, blijven ‘in’! We zien nu dat ze ook kunnen worden gecombineerd met meer krachtige kleuren zoals petrol of aubergine.

www.jillianharris.com

Bron: jillianhariris.com

Verbluffend mooi

Alles bij elkaar kunnen we ons gaan verheugen op een prachtig kleurenpalet in de donkere dagen van 2016. Al die nieuwe kleuren en combinaties bieden je de kans om je huis trendy en smaakvol in te richten. Zo creëer je verbluffend mooie ruimtes met soms maar heel weinig inspanning!

Vers groen vs verweerd hout

Natuurlijke tinten, zoals die van verweerd hout in combinatie met stoer, glad cement, staan waanzinnig mooi als je deze samenbrengt met levendig groen. Denk aan verse groente en kruiden uit je tuin die je neerlegt op een oude, verweerde tafel. Waar het om draait is dat het je zintuigen moet prikkelen. Ruik de winterse geur, nat bos, vochtig hout, voel warme comfortabele stoffen en geniet van nieuwe accessoires.

bloglovin.com

Bron: bloglovin.com

dotandbo.com

Bron: dotandbo.com

Gedroogde berenklauw

Uiteindelijk biedt de komende winter ook een moment bezinning en stilte. Dat zie je absoluut terug in de nieuwe trends die allemaal de natuur als basis hebben. Elementen zoals een verweerde houten tafel, een schapenwollen vacht, een gedroogde berenklauw contrasteren prachtig aanvulling vormen met items met een meer industriële uitstraling. Hout en metaal kun je sowieso perfect combineren met items met een winterse uitstraling: dikke karpetten, comfortabele kussens of grof linnen plaids.

easylivingbyproetske.blogspot.nl

Bron: easylivingbyproetske.blogspot.com

Maak iets moois van dit prachtige seizoen!