Top 5 mooist gedekte kersttafels - Mart
Home / Stories / Top 5 mooist gedekte kersttafels

Top 5 mooist gedekte kersttafels

Vanavond is het kerstavond. En hoewel het dit jaar anders is dan alle andere jaren, gaan we ook nu gewoon weer de traditie voortzetten om samen te dineren aan een prachtig gedekte tafel. Vooral dat laatste is elk jaar best wel weer een uitdaging en daarom struin ik altijd heel internet af op zoek naar inspiratie. En omdat ik het leuk vind om mijn vondsten met jullie te delen, heb ik de 5 mooist gedekte hieronder op een rij gezet. 

#1 Woodlife

Mijn absolute favorietje. Misschien komt het door de hertengeweien, de bossige sfeer of de eenvoud, ik weet het niet precies. Maar deze foto kwam direct in mijn inspiratiemapje. Kijk dan hoe leuk die boomstamonderzetters zijn. In combinatie met het eenvoudige groen op tafel, geven ze deze tafel een eenvoudige, bijna Zweedse look. 


Foto: Weddingomania3

#2 Something old, something new

Daar zijn ze weer hoor, de houten onderzetters. Maar wat mij vooral opviel aan deze tafel, is de combinatie van strak (stoelen), robuust (tafel) en chique (kleur op de wand). Een mooie mix van something old, something new. 


Foto: wyevalegardencenter

#3 Inspired by Zweden

Weer heel wat anders; deze tafel is licht en klassiek gedekt. Het winterwit vormt een prachtige match met de klassiek geruite servetten en het traditionele rood en groen. Toppertje wat mij betreft. 


Foto: Inspired by charm

#4 Landelijke eenvoud

Eenvoud siert. En dat is exact wat deze kersttafel zo mooi maakt. Simpele materialen, rustige kleuren. Zeg nou zelf; dit is toch een prachtig stilleven zo?


Foto: B&Q

#5 Wintertafel

Ik weet niet of al die kaarsen op tafel erg praktisch zijn met een stel rondstuiterende kinderen, maar mooi staat het wel. Het geeft de tafel iets warms. Doordat de tafel enkel is opgemaakt met dennentakken en een paar ballen, hebben de goudkleurige onderzetters alle ruimte om te schitteren. Topcombi!


Foto: Weddingomania4