Stoere accessoires van aardewerk - Mart
Home / Stories / Stoere accessoires van aardewerk

Stoere accessoires van aardewerk

Stress is uit. We willen met z’n allen nog maar één ding: terug naar de rust van de natuur. Ook in huis…

Dat betekent een comeback van allerlei natuurlijke materialen in je interieur. Naast oud hout is ook aardewerk een echte hotspotter. Met kruiken, potten, vazen en lampenvoeten in die stoere, oude stenen stijl, haal je de natuur wel heel dichtbij. De authentieke vormen en robuuste materialen zijn echte eyecatchers in elk interieur.

Aardewerken kruiken

Oude aardewerken kruiken zijn zo bijzonder, doordat ze nog op een ambachtelijke manier zijn gemaakt. Zeker in combinatie met een modern landelijk interieur ontstaat er een bijzonder samenspel tussen oud en nieuw. De kruiken van aardewerk worden gekenmerkt door de kleine opening aan de bovenzijde. Deze werd vroeger meestal afgesloten met een kurk of dop. Tegenwoordig biedt de opening een prachtige basis voor decoratief materiaal, zoals een enkele tak of bloem.

Carte Colori kalkverf

De ruige accessoires van aardewerk zijn prachtig te combineren met de kiezelkleurige verf van Carte Colori. Deze authentieke kalkverf geeft een vlekkerig effect op de muur, waardoor je het idee hebt dat je in een oud pand rondloopt. Ook gaaf om oud houten meubelen te combineren met het aardewerk. Dit geeft je kamer gelijk een ruige en natuurlijke uitstraling.

Lampenvoet

Ben je op zoek naar een stoere lampenvoet van aardewerk? Kijk dan eens bij de nieuwe collectie van Mart. In de prachtig ingerichte woonkamers zijn diverse soorten lampenvoeten te vinden van oud aardewerk. Prachtig te combineren met een natuurlijk en landelijk interieur.