Stilleven op bijzettafeltje - Mart
Home / Stories / Stilleven op bijzettafeltje

Stilleven op bijzettafeltje

Het woord zegt het al; een bijzettafeltje hoort er gewoon ‘bij’. Bij de bank, je bed, in je keuken of in een vergeten hoekje. Het bijzettafeltje is dé plek voor een klein stilleven in huis. 

Stoer en simpel

Eenvoud siert. Zeker met deze bijzondere bijzettafel van hout. De strak geschilderde pootjes staan in prachtig contrast met het grove houten blad. Deze bijzettafel kan ook als krukje worden gebruikt. Een prachtige manier om een vrij strak ingerichte woonkamer direct een landelijke look te geven.

Stoer en simpel bijzettafeltje

Landelijke bijzettafeltjes

Deze oud houten tafeltjes kun je in elke ruimte kwijt. Naast het bad, als nachtkastje naast je bed of gewoon in je huiskamer. Helemaal gaaf is het om diverse tafeltjes te combineren. Hierdoor ontstaat een prachtig afwisselend beeld, waardoor je woonkamer nooit meer saai aandoet. Combineer de tafeltjes met een eenvoudig strak stilleven, en je hebt een bijzondere eyecatcher in het centrum van je kamer.

Bijzettafel

Stilleven

Je kunt je bijzettafeltje natuurlijk ook gebruiken als ruimtewinnaar. Met een stoere lamp en het stapeltje boeken die je net aan het lezen bent, wordt jouw tafeltje een ideale opbergplek. Wil je liever een sfeerplekje creëren? Ook dat kan. Het stoere gewei en de zachtroze bloem zorgen voor een eenvoudig, maar sprekend stilleven in je kamer.

Stilleven

Puur natuur

Hou jij van robuust en stoer? Dan kun je ook zelf aan de slag. Zorg voor een stevige, maar niet al te dikke berkenstam (ca. 10 cm doorsnee). Zaag deze stam in gelijke stukken. Zet de stammetjes met een spanband strak tegen elkaar. En voilà, je hebt een praktisch stukje puur natuur in huis. 

Puur natuur bijzettafel