Shop Zuiver - Mart
Home / Stories / Shop Zuiver

Shop Zuiver

We een fantastisch nieuwtje; sinds kort zijn we een unieke samenwerking aangegaan met het toffe merk Zuiver. Dit oer Hollandse merk is ontstaan in 1998 en biedt ontzettend mooie designstukken voor een betaalbare prijs. De producten die Zuiver biedt, worden exclusief ontwikkeld door eigen designers, gerenommeerde Nederlandse designers of zijn wereldwijd speciaal geselecteerd.

Hoewel het tof zou zijn, als je een keer kan komen kijken in onze Zuivershop, begrijpen we ook dat je dat even moet plannen. Om je alvast een leuk voorproefje te geven, laten we je hier alvast een paar mooie items zien.

Gele stoeltjes

Hier zie je onze hele shop, helemaal in Zuiver-stijl. Hoe leuk zijn die gele stoeltjes op links. Perfect te combineren verschillende stijlen. En heb je die leeslampen gezien? Ook typisch Zuiver. Eenvoudig, elegant en puur.

Sense Sofa

Een van de bestsellers van Zuiver is deze Sense Sofa. Een heerlijk zachte bank, die in verschillende (natural) kleuren verkrijgbaar is. Wij hebben gekozen voor de Nature Soft omdat deze perfect matcht in verschillende soorten interieur. Enne… wist je al dat je er heerlijk op kunt neerploffen? Zeker proberen als je bij ons bent ;-).

Black Beauty

Zet deze koffietafels in een willekeurig interieur en je weet zeker dat je een unieke eyecatcher hebt. Een mooie strakke kaarsenstandaard en wat tijdschriften erop, en aan de koffie maar.

Barbier Natural Sideboard

Hoe gaaf is deze Barbier Natural Sideboard. Het langwerpige model heeft iets vintage en de deurtjes met de verticale lijnen zijn juist weer heel modern. Schuif de deurtjes opzij, en er ontstaan ​​twee compartimenten waarin je kunt opbergen wat je maar wilt. En dat geldt trouwens ook voor audio en tv-media, want Barbier dressoir heeft gaten in de bodem en achterkant. Superhandig.