Romantisch roze - Mart
Home / Stories / Romantisch roze

Romantisch roze

Lang leve de liefde! Niet alleen op Valentijnsdag vieren we de liefde. De lente is namelijk dé tijd bij uitstek om weer eens flink verliefd te worden. Kortom, de tijd van roze harten, rode rozen en natuurlijk van veel meer zoete kleuren.

Maart kan best wat kleur gebruiken. Daarom ben ik, met de liefde als inspiratiebron, op zoek gegaan naar zachtroze/rood in je interieur. En natuurlijk alles wat bij een romantische lifestyle hoort.

Om in die typische liefdessfeer te komen, beginnen we met dit lekkere zoete moodboard. Natuurlijk speelt de kleur roze de hoofdrol. Roze is namelijk, samen met rood, dé kleur van passie, liefde, vriendelijkheid en vrouwelijkheid. Een prachtige kleur die goed toe te passen is in je interieur. Combineer bijvoorbeeld een bos witte ranonkels met wat roze kussens. Of zet wat roze kaarsen neer. Natuurlijk hoeft je interieur niet gelijk helemaal roze te worden, maar met wat roze decoratiematerialen, krijg je helemaal de lentekriebels. Misschien een beetje zoet, maar wel heel erg lief!

foto2-roze-in-je-interieur

Een bos rode rozen

Bloemen mogen natuurlijk niet ontbreken in een interieur waar het draait om kleur. Een grote bos roze rozen, een bos wilde ranonkels of een eenvoudige magnoliatak. Kies gewoon wat er in je opkomt. Zolang het maar lekker zoet en roze is.

foto3-roze-tulpen-bloemenjpeg

Ontbijt op bed

Ah, ontbijt op bed. Zo’n heerlijk ochtendritueel voor de zondag, maar zeker ook als extraatje voor je geliefde. Laat je lekker verwennen door je lief, of kruip er gewoon zelf even uit om de boel gezellig op te maken. Een roze roos op het bord, een kop koffie met een hart van cacao of een schaaltje romantische aardbeitjes met chocola. Laat je maar lekker gaan, want op het gebied van de liefde kan alles.

foto4-roze-in-je-slaapkamer

Lekker in bad

Voel je ze al, die lentekriebels? Er komt nog meer verwennerij aan. Wat dacht je van een heerlijk bad met roze Himalayazout? Goed voor je huid, je doorbloeding en je luchtwegen. En wat dacht je van die 84 essentiële mineralen? Kan niet beter toch?

foto5-roze-trend

Samen op pad

Na een heerlijk ontbijt en een warm bad is het tijd om op pad te gaan. Want als je in love bent, vier je de liefde natuurlijk met een bijzondere trip. Wat dacht je van een dagje op pad met deze roze Volkswagen? En daarna dineren in een echt kasteel? Romantischer kan het toch niet?

foto6-romantisch-roze-interieur

Even terug naar je interieur…

Ok, ok, we draven misschien een beetje door. Maar de frisse kleuren in de natuur geven je dan ook extra energie. Nog even over je interieur (want daar was het ons tenslotte om te doen); roze accessoires doen het prima. Maar zet ze niet te veel neer, want anders begint manlief zich misschien wat ongemakkelijk te voelen in zo’n vrouwelijke omgeving. Voor hem een mooie touch antraciet op de muur, en jullie voelen je samen helemaal thuis.

foto7-roze-romantisch

foto8-roze-bloemen-interieur

(Bronnen: foto 1: ilariafatone.com, foto 2: flickr.com, foto 3: lovenfreshflowers.com, foto 4: casinhacolorida-simone.blogspot.nl, foto 5: energymuse.com, foto 6: quintenjeandel.com, foto 7: mindybrass.com, foto 8: bloglovin.com)