Painting the Past kleurencollectie winter 2013 - Mart
Home / Stories / Painting the Past kleurencollectie winter 2013

Painting the Past kleurencollectie winter 2013

Krijtverven zijn ‘in’. De met krijt aangelengde muurverven zorgen voor een stoere look en een zachte uitstraling. Perfect voor in je landelijke interieur dus…

De koningin onder de krijtverven is zonder twijfel het merk Painting the Past. Een merk dat als één van de eerste de oeroude krijtverf weer in de interieurwereld heeft geïntroduceerd. 

Vergrijsde rustieke kleuren

Elk seizoen komt Painting the Past met een nieuwe kleurencollectie. Deze winter is de uitstraling vooral warm, vergrijsd en zacht. De kleuren zijn prachtig te combineren in een rustiek en landelijk interieur. Oyster, Salt, Pewter, Soft linen, Rosewood, Pepper, Slate, Taupe en Suger zorgen voor een warme wintercombinatie. De kleuren zijn gebaseerd op natuurlijke basistinten. Dat betekent dat alle kleuren een sterk vergrijsde uitstraling hebben. Hierdoor zijn ze prachtig te combineren met oud hout, en steen. 

paintingthepastverf

Painting the Past houtverf

De Painting the Past krijtverf is eenvoudig aan te brengen, afwasbaar en overschilderbaar. Naast de krijtverf zijn de kleuren ook verkrijgbaar in houtverf. Ideaal om die oude keukenkast of stoel eens een goede schilderbeurt te geven, zodat hij weer helemaal in je interieur past. De nieuwe kleuren zijn sinds enkele dagen verkrijgbaar in de winkel. 

painting the past kleuren