Painting the Past kleurencollectie winter - Mart's Blog - | Martkleppe.nl

Painting the Past kleurencollectie winter 2013

paintingverf

Krijtverven zijn ‘in’. De met krijt aangelengde muurverven zorgen voor een stoere look en een zachte uitstraling. Perfect voor in je landelijke interieur dus…

De koningin onder de krijtverven is zonder twijfel het merk Painting the Past. Een merk dat als één van de eerste de oeroude krijtverf weer in de interieurwereld heeft geïntroduceerd. 

Vergrijsde rustieke kleuren

Elk seizoen komt Painting the Past met een nieuwe kleurencollectie. Deze winter is de uitstraling vooral warm, vergrijsd en zacht. De kleuren zijn prachtig te combineren in een rustiek en landelijk interieur. Oyster, Salt, Pewter, Soft linen, Rosewood, Pepper, Slate, Taupe en Suger zorgen voor een warme wintercombinatie. De kleuren zijn gebaseerd op natuurlijke basistinten. Dat betekent dat alle kleuren een sterk vergrijsde uitstraling hebben. Hierdoor zijn ze prachtig te combineren met oud hout, en steen. 

paintingthepastverf

Painting the Past houtverf

De Painting the Past krijtverf is eenvoudig aan te brengen, afwasbaar en overschilderbaar. Naast de krijtverf zijn de kleuren ook verkrijgbaar in houtverf. Ideaal om die oude keukenkast of stoel eens een goede schilderbeurt te geven, zodat hij weer helemaal in je interieur past. De nieuwe kleuren zijn sinds enkele dagen verkrijgbaar in de winkel. 

painting the past kleuren

Reageer

 • paula
  4 december 2016

  Vraagje: past salt bij loft als basiskleur?

  Beantwoorden
 • Mart Redactie
  22 december 2016

  Ha Paula, salt en loft zijn zeker goed te combineren maar houdt ook rekening met de omgeving zoals de vloer, meubels, raamdecoratie etc.

  Beantwoorden
 • Ilse
  3 januari 2017

  Ik heb op de slaapkamer de muren in de kleur Putty van ptp geverfd
  Nu wil ik de hal 1 wand in de hal Putty schilderen en de andere muur 1 A2 tinten lichter, welke past hierbij.
  En op de slaapkamer wil ik 1 kort muurtje achter het bed antraciet doen of beter van niet?

  Beantwoorden
 • Mart Redactie
  26 januari 2017

  Dag Ilse, 42 Mouse en 41 Chalk ( al gaat deze al wel wat meer naar het grijs toe ) zijn wellicht goede kleuren. Wel vragen wij ons af of je de hal niet beter in 1 kleur kunt schilderen. Wij adviseren toch meestal om de ruimte in 1 tint te schilderen, dat geeft vaak meer rust.

  Beantwoorden
 • Annelies
  21 februari 2017

  Heb de muren in keuken geverfd in kleur perisan grey en onderste panelen aan 1 muur in canvas.Nu wil ik graag mn keuken ook schilderen welk advies geven jullie voor de kleur twijfel zelf tussen canvas of een crème kleur (9001)

  Beantwoorden
 • Mart Redactie
  21 februari 2017

  Dag Annelies,

  Wij vinden canvas erg mooi. Succes !!

  Beantwoorden
 • Christy Van Tol
  17 juni 2017

  Welke kleur zit erop de muur achter het bed op bovenstaande foto? Staat prachtig!

  Beantwoorden
 • Mart Redactie
  27 juni 2017

  Dag Christy,

  Het is altijd wat lastig om de kleur van een foto af te lezen. Waarschijnlijk betreft het hier de kleur 42 Mouse van Painting The Past maar met alle zekerheid durf ik dat niet te zeggen. Wij hebben echter alle stalen van Painting The Past op A4 formaat in onze showroom liggen. De kleuren worden hier natuurgetrouw op weergegeven. Hartelijk welkom !!

  Beantwoorden
 • Britt
  21 augustus 2017

  Dag Christy, dank je wel! De kleur in de slaapkamer is inderdaad mouse. Leuk een foto van mijn slaapkamer op de site te zien :-)!

  Beantwoorden
 • Marloes Bakker
  30 augustus 2017

  Vraagje ... wij willen de keuken over schilderen. Is painting the past hiervoor geschikt? Ik had de kleur chalk uitgezocht. Of heb je wellicht een alternatief?
  Groeten, Marloes Bakker

  Beantwoorden
 • Mart Redactie
  5 september 2017

  Dag Marloes, de kleur Chalk is inderdaad een prachtige kleur. Ik zou wel een sealer aanbrengen op het gedeelte achter het fornuis. Veel succes toegewenst!

  Beantwoorden
 • Diana
  18 september 2018

  Ik wil graag mijn witte muur in de woonkamer een kleurtje geven. Ik heb op de andere muur painting the past mousse. Welke kleur kan ik het beste daarbij gebruiken? Ik heb een grijze bank. Gr Diana

  Beantwoorden
 • Mart Redactie
  21 september 2018

  Goedemiddag Diana,

  Lastig hè, want er zijn zoveel prachtige kleuren van Painting the Past. Helaas geven wij geen online kleuradvies, maar u bent van harte welkom in onze showroom om 1 van onze stylistes om advies te vragen!

  Beantwoorden