Opwarmers voor de laatste wintermaanden - Mart
Home / Stories / Opwarmers voor de laatste wintermaanden

Opwarmers voor de laatste wintermaanden

Temperatuur rond het vriespunt? So what? Binnen is het warm, zacht en gezellig. Zeker tijdens die laatste wintermaanden. 

In het weekend lekker met je boek wegkruipen op de bank, tussen de warme kussens en dekentjes. Nog even genieten van de houtkachel en tegelijkertijd al stiekem verlangen naar de lente. Een lekker dik schapenvachtje of een warme wollen plaid zorgen voor instant opwarmers tijdens de koude wintermaanden. 

kussens wintermaanden

Kussens en plaids

Kussens

Haal alle kussens van zolder als je nog even goed van de warmte van je huis wilt genieten. Kies voor warme materialen, zoals schapenwol, fluweel, zijde, bont en andere ‘harige’ materialen. Deze materialen hebben van nature een zachte en aangename uitstraling. Ook warme kleuren zorgen voor een zachte uitstraling van je interieur. Denk daarbij aan antraciet, oker en bruin. Ook een leuke trend; fotokussens. Kies voor een mooie natuurfoto, en je zult zien dat je direct de warmte in huis haalt.

kussens

beddengoed

Plaids

Zo’n warme plaid is een echte musthave deze winter. Fijn als lekkere opwarmer op de bank na een fietstocht door de gure wind. Maar dat niet alleen. Een plaid leent zich ook prima als decoratiemateriaal op je bed of voor de haard.

Maar ook die oude fauteuil krijgt een leuk nieuw uiterlijk door een mooie plaid. Je kunt plaids krijgen in allerlei kleuren en materialen. Zo vind je altijd wel een exemplaar dat perfect bij jouw inrichting past.

Plaids Plaids

Wollen vloerkleed

Vervelend hè, die koude voeten als je uit bed stapt? Een zacht, wollen vloerkleed kan heel wat leed verzachten. Bovendien zorgt een vloerkleed voor eenheid in je interieur. Dus neerleggen maar dat kleed!

Stoel Beddengoed

Vachtjes

Ook helemaal hip; de zachte schapenvachtjes of koeienhuiden. Ideaal als opwarmer voor op de grond, op bed, op de bank of op een stoel.

Natuurlijk hoef je niet per se te kiezen voor een echt vachtje, hoewel die vaak wel het mooist zijn. Er zijn genoeg namaakvarianten en pluchen kleedjes te koop. Dus kies vooral waar jij jezelf lekker bij voelt. Gebruik vachtjes en pluche ook in je slaapkamer. Heerlijk om ‘s avonds wat eerder je bed in te kruipen, kaarsjes aan, kop thee en een heerlijk boek. Laat de winter nog maar even duren!

Stoel winterwarm

Beddengoed