Leuke interieurcadeautjes voor moeder - Mart
Home / Stories / Leuke interieurcadeautjes voor moeder

Leuke interieurcadeautjes voor moeder

Aanstaande zondag is het weer zover; Moederdag is weer in aantocht! Tijd om je verlanglijstje op te stellen en eens goed rond te kijken hoe jij je interieur helemaal compleet kan maken. 

Kaarsenstandaard

Houd je van kaarsen? Dan komt een mooie oud houten kaarsenstandaard altijd van pas. Kies voor een bijzonder exemplaar dat je niet zomaar voor jezelf koopt. Zo is het echt een cadeautje waar je lange tijd van kan genieten. Leuk om te geven en om te krijgen.

kaarsenstandaard

Flavourites.nl

Ben jij een echte DIY’er? Neem dan eens een kijkje op de gave website Flavourites.nl. Met verwijzingen naar tientallen websites met inspiratie en woonideeën en de leukste DIY-ideeën voor in je interieur. Ideaal om leuke, grappige of bijzondere ideeën op te doen voor de ideale Moederdag. 

moederdag cadeautjes

Gave Starbucksbeker

Ideaal voor de werkende moeder; een gave thermobeker van het bekende koffiemerk Starbucks. Niet alleen handig om na een drukke ochtend mee te nemen naar je werk, maar ook een regelrechte eyecatcher in je kantoor. Happy coffee moment.

moederdag cadeautjes

Marokkaanse zilveren schaal

Het blijft een topper; de Marokkaanse zilveren schaal. Geef je tafel weer eens een flinke boost met dit prachtige zilveren exemplaar.  Zet de schaal vol kaarsen, verschillende kaarsenstandaards of vul hem met bijzondere herinneringen. Je kunt de schaal ook mooi op je aanrecht tegen de muur aanzetten, of gewoon als accessoire in je woonkamer. Genoeg ideeën dus met deze prachtige schaal. Je kunt de schaal onder andere krijgen via basiclabel.nl, soukelmoro.com en souks.nl.

marokkaanse schaal

marokkaanse zilveren schaal

Hamamdoek Ottomania

Af en toe ben ik echt toe aan een heerlijk relaxmomentje in bad. Ik doe de kaarsen aan, zet een rustig muziekje op en duik diep weg in een dikke laag geurend sop. In het warme water lijkt alle rompslomp van die dag van me af te spoelen. En wat is er lekkerder dan mijn badsessie te eindigen in een zachte hamamdoek van Ottomania. Zo wordt niet alleen in bad gaan een feestje, maar eruit gaan ook. Je kunt de hamamdoek vinden op hamamdoek.nl.

hamamdoek ottomonia

Kop en schotel

Gewoon om te gebruiken of om te showen in de vitrinekast; kop en schotel ‘Pauline’ van toefwonen.nl. Met deze bijzondere kop en schotel geef je je huis een klein brocante tintje. Bovendien zijn deze kop en schotels tijdloos. Zo kun je de herinnering aan Moederdag 2015 op een bijzondere manier bewaren.

Theedoeken botanische prints

Theedoeken blijven altijd onmisbare items in je keuken. Dus waarom niet gelijk gaan voor een paar mooie exemplaren? Deze theedoeken van Bloomingville zijn een prachtige aanvulling bij je keukenaccessoires. De botanische prints vallen direct op en geven je keuken een natural look.

botanische prints

Aan de muur

Dit eenvoudige gedicht verovert direct je moederhart. Zet het in een mooi strak lijstje op de piano of op een kastje. Zo word je er elke dag aan herinnerd hoe belangrijk jouw rol als moeder is.

moederdag

Fijne Moederdag!

(Bronnen achtereenvolgend: sheshops.nl, casavivante.com, bodascondetalle.es, pinterest.com, decoracion.facilisimo.com, rosarugosa.nl, bloomingville.com, lottemanou.nl)