Let’s go koper - Mart
Home / Stories / Let’s go koper

Let’s go koper

Bron: decorfacil.com

Het najaar is weer ingeluid en de eerste najaarstrends zijn weer volop zichtbaar in de winkels. Een trend die na vorig najaar ook deze herfst weer terugkomt is koper.  De warme roodbruine kleur past prachtig bij het seizoen en geeft je interieur een mooie warme uitstraling.

Pluspunt is dat koper, door z’n glans en chique uitstraling, in ieder interieur past. Of je nu veel donkere kleuren in huis hebt of juist een strak wit interieur. Accessoires in koper zijn in elke inrichting echte eyecatchers. Van dienbladen, kaarsenstandaards tot en met kussens eigenlijk is alles momenteel in koperkleur verkrijgbaar. Naast items voor in huis zijn er ook fashionable koperkleurige accessoires te vinden die je outfit een boost geven. Van verfijnde sieraden tot en met horloges met koperen details. Altijd leuk!

koper-trend-najaar-herfst

Bron: decouvrirdesign.com

Combineer koper

Wanneer je voor koper gaat, maak dan een juiste combinatie met andere kleuren en materialen. Kies bijvoorbeeld een koperkleurige bijzettafel of sierkussens of ga voor een grote koperkleurige vaas of een dienblad met sfeerlichten erop. Durf jij net iets verder te gaan dan kun je ook kiezen voor een mooie koperkleurige ladekast of dressoir. Is koper echt jouw kleur, dan kun je er ook voor kiezen om een wand te schilderen in deze mooie kleur.

combineer-koper

Bron: bloglovin.com

Donkere wand, koperen accessoire!

De kleuren diepblauw, oker of antraciet combineren prachtig met de koperkleur. Door de koperkleurige accessoires tegen een donkere achtergrond te zetten, komen ze nog beter uit. Je kunt koper overigens ook erg goed combineren met natuurlijke materialen, zoals hout of marmer. Deze materialen geven het koper een krachtig stilistisch contrast. De kunst is wel om koper in je interieur en outfit subtiel te combineren zodat het niet gaat overheersen.

koper-in-je-leiding

Bron: mydomaine.com

Leidingwerk

Heb je koperen leidingwerk in de keuken of badkamer? Stop het dan niet weg maar laat het zien! De koperen leidingen staan prachtig tegen een ruige stenen wand of een betonnen muur.

Gouden eeuw

Heb jij een beetje lef? Dan kun je ervoor kiezen een wand in je keuken of kamer in koperkleur te verven. Met de kleuren “Gouden eeuw” van Carte Colori, geef jij je interieur direct een super chique uitstraling.

gouden-eeuw

Bron: parvani.nl