Landelijke accessoires van hout - Mart
Home / Stories / Landelijke accessoires van hout

Landelijke accessoires van hout

Soms heeft je interieur maar een kleine oppepper nodig. Een kleine boost die ervoor zorgt dat je inrichting weer even die landelijke en stoere uitstraling krijgt. Accessoires van oud hout zijn dé perfecte boosts om je interieur weer even goed op te peppen…

Kaarsenstandaards

Het is tijd voor kaarsen. De herfst is weer begonnen en de eerste grondvorst heeft zich aangediend. Op zoek naar warme huiselijkheid dus. Zet een aantal oud houten kaarsenstandaards in verschillende hoogtes bij elkaar. Een mooie witte of roze kaars erop; en voilà, jij kunt warm en gezellig de herfst in. 

Landelijke accessoires

Oud houten kommen

De herfst wakkert altijd weer mijn verzameldrift aan. Die prachtig glimmende kastanjes met hun stoere, stekelige omhulsels, de rode besjes aan de bomen en de kleine winterappeltjes vormen de meest prachtige decoratiematerialen. Tenminste, als je ze goed combineert. Een echte aanrader om deze herfstdecoratie in te verzamelen, zijn de oud houten schalen of kommen. De natuurlijke kleuren van je herfstdecoratie vormen een perfecte combinatie met het stoere hout. Bovendien voorkom je dat je te veel materiaal op verschillende plekjes neerlegt. 

Landelijke accessoires

landelijke woonaccssoires

Antieke Franse kaasplanken

Als je ’s avonds bijkomt van je herfstwandeling, is het tijd voor een wijntje en een kaasplankje. Als je in herfststijl voor de dag wilt komen, raden we je de authentieke klassieke Franse kaasplanken aan. Deze planken zijn vervaardigd uit oude materialen en vertonen de natuurlijke butsen en groeven van het oude hout. Prachtig om je kaasjes op te presenteren. 

Landelijke accessoires

Oud houten bankjes

Gaaf voor in je woonkamer, keuken of gang; de rustieke oud houten bankjes. Leg er een stapel tijdschriften op, en je hebt een compleet nieuw hoekje. De oud houten bankjes zijn ook ideale speelplekjes voor de kids. Ze gebruiken het bankje als werkplek voor hun lego, maken een file van autootjes of verzamelen hun blokken erop. Gezellig en handig dus!