Je eigen ontbijtplekje - Mart
Home / Stories / Je eigen ontbijtplekje

Je eigen ontbijtplekje

Ontbijten moeten we allemaal. Of we nu haastig een broodje meepikken, een paar snelle happen cruesli nemen of uitgebreid de tijd nemen voor een vers croissantje en een eitje. 

En als je dan de tijd neemt voor je ontbijtje, is het wel leuk om te genieten van een mooie ontbijttafel.

Franse broodplank

Ontbijten op een bordje is achterhaald. Een broodplank voldoet prima. Bovendien geeft een oude plank je ontbijttafel direct een basic uitstraling. Je kunt de oude Franse eikenhouten broodplanken krijgen in verschillende woonwinkels. De planken zijn door hun stoere en authentieke uitstraling ook prachtige eyecatchers op je aanrecht.

Frans broodplank

Fabriekslamp

Lichtje bij het ontbijt? Een authentieke fabriekslamp geeft je ontbijttafel een industriële uitstraling. Zoals de naam het al zegt, komen fabriekslampen of industriele lampen oorspronkelijk uit oude fabrieken. Tegenwoordig zijn ze als gewone woninglamp geïntroduceerd in de interieurwereld.  Een fabriekslamp heeft een oude en tegelijkertijd stoere uitstraling. Gaaf bij een oud houten tafel.

Fabriekslampen

Houten tafel

Liever helemaal landelijk? Deze houten tafel staat in perfect contrast met de donkere natuurstenen vloer. De kleur van de kasten geeft deze ontbijtplek een warme en knusse uitstraling.

Ontbijttafel

Ontbijtplekje

Kleine keuken

Ook in een kleine keuken is een ontbijtplekje zo gemaakt. Een plankje tegen de muur en twee krukken erbij en voilà. In het raam zet je je mooiste theepot en kopjes. Een gezellig plekje om de dag te beginnen.

Ontbijtplekje