Inspiratie en ideeën voor je badkamer - Mart
Home / Stories / Inspiratie en ideeën voor je badkamer

Inspiratie en ideeën voor je badkamer

Een nieuw huis is geweldig. Want het betekent een nieuw begin. En nieuwe mogelijkheden. Helemaal in de stijl die bij je past. Leuk, maar ook weleens frustrerend…

Want elk knopje, hoekje of randje moet met geweldige precisie worden uitgezocht en ingepast. En dat kan tot onverwachte keuzes leiden.

Tadelakt Carte Colori

Neem nou de badkamer. Een eenvoudige rechthoekige ruimte, waar je verbazingwekkend veel kanten mee op kunt. In het kader van eenvoud siert, besluiten we de badkamer heel erg eenvoudig te houden. Maar wanneer je de standaardtegels hebt gezien, en vervolgens tussen de meest mooie opgezette natuurstenen wanden loopt in de winkel, begin je te twijfelen. Zeker wanneer je ook nog onverwacht kennismaakt met het waterdichte verfproduct Tadelakt van Carte Colori. Want wat is er mooier dan een badkamer met een authentieke uitstraling. En ach, die vijfentwintig euro extra per m2 moet toch kunnen.

Houten bad

En dan het bad. Vierkant of rond, met afgeronde randen of een tikkeltje scherper, een plastic omhulsel of toch liever gehard staal, vrijstaand of ingebouwd. En o ja, je hebt tegenwoordig ook nog van die prachtige houten binnenbaden, verkrijgbaar via badenvanhout.nl. Staat wel weer mooi bij Tadelakt. Maar dan moet er ook wel een stortdouche in komen. En een mooie radiator. Design natuurlijk. Of toch maar een eenvoudig verwarmingspaneel. Hoezo eenvoudig?

Badkamerinspiratie

De keuze blijft lastig, maar gelukkig biedt de iPad ook hierbij weer uitkomst. Via www.baderie.nl kun je nu online je 3D-badkamer ontwerpen. Het programma biedt de mogelijkheid meerdere badkamerontwerpen op te slaan. Zo kun je op een later moment verder met je ontwerpen, of ze op een later tijdstip weer bekijken. Wanneer je echt op zoek bent naar inspiratie voor een landelijk ingerichte badkamer, is de website vanheckbadkamers.nl. misschien iets voor je. Je zult zien, dat je zo een idee hebt voor je eigen badkamer.

Authentieke badkamer

Stijl laat zich niet dwingen. Je portemonnee helaas wel. Toch ga ik liever voor een authentieke badkamer en keuken, waarin ik me echt thuis voel, dan beknibbelen op de ruimtes waar je juist tot rust komt. Verhuizen kost nou eenmaal geld. En een beetje pijn. Maar dat is het offer dat we nu moeten brengen om straks optimaal te genieten. Dat biedt troost.  

badkamer inspiratie