Inrichten in de stijl van Ralph Lauren - Mart
Home / Stories / Inrichten in de stijl van Ralph Lauren

Inrichten in de stijl van Ralph Lauren

Het kleding- en interieurmerk Ralph Lauren mag zich scharen onder de grootste designers ter wereld…

Naast bekende merken als Mulberry, Osborn & Little en Designers Guild, blinkt het wereldberoemde klassieke merk Ralph Lauren uit met een bijzondere collectie stoffen, behangen en verven.

Eigentijdse en tijdloze ontwerpen

Het unieke aan de stoffen en behangen van Ralph Lauren is dat alle dessins op elkaar zijn afgestemd. Vooral de tweeds en vale bloemstoffen, die ontworpen zijn op basis van eeuwenoude kasteelstoffen, zijn ongeëvenaard in kwaliteit en design. Hierdoor is een interieur in de stijl van Ralph Lauren altijd eigentijds én tijdloos. De behangcollecties van Ralph Lauren zijn door hun onovertroffen kwaliteit en stijl de best verkochte ter wereld.

Ralph Lauren inrichting

Ralph Lauren Home

Ralph Lauren weet typisch klassieke stoffen, behang en meubelen te combineren met hedendaagse industriële en culturele invloeden. Hierdoor ontstaat een bijzondere mix van oud en nieuw. De stijl van Ralph Lauren kun je daardoor met zowel een klassiek als modern landelijk interieur combineren.
Naast de klassieke basiscollectie Ralph Lauren Home heeft de ontwerper wisselende lifestylecollecties. Alle kleuren binnen een thema sluiten naadloos op elkaar aan. Moderne thema’s die Ralph Lauren gebruikt zijn La Hacienda, Left Bank en Alpine Lodge.

Ralph Lauren inrichting

Ralph Lauren Lifestylecollectie

La Hacienda grijpt terug op de Mexicaanse invloeden die voelbaar zijn in kleurrijke stoffen en authentieke dessins. Left Bank is daarentegen een mix van rustiek en vintage, en combineert een creatieve lifestyle met stadse invloeden. Alpine Lodge is een stoer thema dat draait om de sfeer in het authentieke skichalet. Met grove, warme en robuuste stoffen en besneeuwde houtachtige kleuren.