Inpakken maar! - Mart
Home / Stories / Inpakken maar!
De mooiste inpakideetjes landelijke stijl

Inpakken maar!

Foto: Camillestyles of Monicahibbs

Wrap it. Het is weer de leukste maand van het jaar. De tijd van lichtjes, warmte, heel veel gezelligheid en natuurlijk van de cadeautjes. Want hoe leuk is het om jouw geliefden te kunnen verwennen met de mooist ingepakte cadeautjes.

Papiertje erom, strik eromheen, en klaar is kees. Kan. Maar het is natuurlijk leuker om even wat extra aandacht aan het inpakken te besteden. Want hoe heerlijk is het om een prachtig ingepakt cadeau te kunnen geven, of uitpakken.

Landelijk inpakidee
Foto: Abidare

Eenvoud siert

Soberheid blijft mooi. Dat zie je bij deze prachtig ingepakte pakjes. Eenvoudig naturelkleurig pakpapier, een strik van bakkerstouw en een mooi kaartje eraan, en klaar is kees. O ja, vergeet natuurlijk het kleine dennentakje of olijftakje niet. Dat maakt het pakje helemaal af.

Landelijk inpakken eenvoud siert
Foto: apieceofrainbow

Black and white

Mooi zwart is niet lelijk. Zeker niet als je het gebruikt als basiskleur voor een sierlijk ingepakt cadeau. Het groen van de takjes contrasteert prachtig op het diepzwarte papier. Leuk idee; wikkel het touw een paar keer om je pakje en je krijgt een creatief en extra feestelijk effect.

Eenvoud siert landelijk inpakidee

Foto: appartmenttherapy

Catchy en feestelijk

Lekker catchy en tegelijkertijd ook heel chic; zilver- of goudkleurig inpakpapier. Nadeel is dat je na het inpakken van top tot teen onder de glitters zit; lekker feestelijk. Stoer element; de leren touwtjes. En natuurlijk het goudkleurig belletje niet vergeten. Maakt het pakje helemaal af.

Inpakidee black and white

Foto: thereseknutsen

Kies een leuke decoratie

Niet alleen met het pakpapier kun je creatief zijn. Met een grappige, mooie of stijlvolle decoratie bovenop maak je elk pakje helemaal af. Een zacht lint, mooie ster of een klein houten hertje; alles kan. Net wat jij wilt!

Feestelijk inpakidee

Foto: Lovecreatecelebrate

En… de mooiste strik

Ik weet niet hoe het jou vergaat, maar bij mij is het strikken van een lint altijd een behoorlijk lastig klusje. Mijn creaties zijn altijd ‘net niet’. Gevolg is dat ik al snel gefrustreerd het bijltje erbij neergooi, en toch maar kies voor een eenvoudig touwtje. Totdat ik deze handleiding tegenkwam…. Zeker proberen!

Veel inpakplezier!

DIY mooiste strik maken

Foto: liagriffith