Hippe vakantiehuisjes - Mart
Home / Stories / Hippe vakantiehuisjes

Hippe vakantiehuisjes

Eindelijk! Na weken dromen, verheugen en plannen staat de auto propvol ingepakt. Hoewel de voorpret al enkele maanden heeft geduurd, is de vakantie nu officieel begonnen.

Eigenlijk begint mijn vakantie al op het moment van boeken; een ritueel op zich. Met mijn benen opgetrokken in een oude schommelstoel fantaseer ik achter mijn laptop over blauwe zeeën en witte stranden. Over authentieke huisjes en weelderige bloemen. Altijd op zoek naar dat ene unieke plekje, dat nog de privacy biedt waar je in je vakantie zo aan toe bent.

Hip ingerichte vakantiehuisjes

Meestal begint mijn zoektocht bij Elizawashere.nl. Een supergave site met unieke, en vaak nog onbekende plekjes. Maar dit keer stuitte ik, tijdens het surfen op puur geluk Bijzonderplekje.nl. Een website vol gave vakantieplekjes en unieke huisjes in Europa; niet speciaal bijzonder luxueus, maar vooral authentiek en hip ingericht. Helemaal in de stijl die past bij je vakantiewoning.

Zoals dit oude huis, zomaar in een weggescholen dorpje in Umbrië, Italië. Een prachtige authentieke uitstraling, maar met een modern design interieur. Een verrassende combinatie, die elke interieurliefhebber helemaal blij maakt! En dan dat privézwembad en de unieke buitenlounge met openhaard. Een heerlijk plekje waar je zelfs in je vakantie nog interieur ideeën op kunt doen.  

hippe vakantiehuis

hippe vakantiehuis
(meer foto’s op bijzonderplekje.nl)

Of dan dit vakantiehuisje ‘Huisje van hout’ in Noordwijk. Met de naam waan je je in Zweden, terwijl de reistijd een tiende bedraagt. De inrichting is een ideale mix tussen brocante, landelijk, romatiek en stoer. Met openslaande tuindeuren en een terras op het water is dit huisje ook zeker het overwegen waard.

hippe vakantiehuis

hippe vakantiehuis
(meer foto’s op bijzonderplekje.nl en nice2stay.com )

Dus wie nog steeds op zoek is naar dat bijzondere plekje, hoeft niet verder te zoeken. Hier vind je de huisjes die passen bij jou. Niet omdat ze zo luxe of overdadig zijn. Maar juist omdat ze uniek en authentiek zijn. Gewone, simpele plekjes om echt tot rust te komen.